1 Vnt 4 Prievadų USB šakotuvas 2.0 Adapteris, Splitter Kelių Plėtros Kabelio Adapteris

1 Vnt 4 Prievadų USB šakotuvas 2.0 Adapteris, Splitter Kelių Plėtros Kabelio Adapteris

s144664

Nauja

Yra sandėlyje

€5.52 €3.03
Vnt.

Žymos: 12v usb skirstytuvo, logik 4 port usb hub, asus vga kabelis, hub usb, vga, "thunderbolt" ir usb, multi mini usb adapteris, 4 port usb hub es, 6 prievadų usb šakotuvas, c hub usb, hub usb.

Aprašymas

Šis hub palaiko plug-and-play ir hot plug funkcijų centrus ir periferiniai įrenginiai.USB2.0 didelės spartos perdavimo spartą, didžiausią perdavimo greitį gali pasiekti 480mbps per sekundę.Atgaliniu būdu suderinami su USB1.1. reikia įdiegti jokių tvarkyklių.

Savybės

- Dydis: 10.50X3.80X2.30 cm/4.13X1.49X0.90 colių.

- Medžiaga: ABS.

- Perdavimo greitis: 5Gbps.

- Sąsaja: USB 2.0.

- Platus veiklos rezultatus paversti vieną iš savo kompiuterio USB prievadus į keturis su šiuo USB hub, su plataus suderinamumo įskaitant USB kabelis, "flash" atmintinę, klaviatūrą ir kt.

- Naudoti USB hub sinchronizuoti duomenis blazing greitis iki 5Gbps; pakankamai greitai perduoti didelės raiškos filmą per kelias sekundes.

- Kompaktiškas ir lengvas paketo dydį, dizainas leidžia jums imtis jį eiti, idealiai tinka namuose, biure, verslo kelionės ar bet kur jūs einate, prisijungti su savo nešiojamąjį kompiuterį ir prieigą prie USB įrenginius, bet kuriuo metu.

- Suderinamumas: suderinamumas su USB 2.0 ir atgal suderinama su USB 1.1.

- Lengvai nustatyti: Šis hub nereikia jokios programinės įrangos ar tvarkyklių paruošimas.Tiesiog prijunkite jį prie USB prievado.Tai bus lengviau prisijungti ir duomenų perdavimas tarp įrenginių.

1 x hub

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai