Naujas Bokso Dantų Breketus EVA Dantų Raštas Vaikų, Jaunimo Mouthguard Dantų Petnešomis Apsaugas Krepšinis, Regbis, Boksas Apsauginius mechanizmus

Naujas Bokso Dantų Breketus EVA Dantų Raštas Vaikų, Jaunimo Mouthguard Dantų Petnešomis Apsaugas Krepšinis, Regbis, Boksas Apsauginius mechanizmus

s16361

Nauja

Yra sandėlyje

€3.56 €3.09
Vnt.

Žymos: berniukai breketus dantys, raštas dantys, nagų plokštelę, gaiking bandai, žaislas regbio, automobilių dent raštas, guard dantys, mouthguard, krepšinio burnos apsaugą, 5d juosta.

Apie gaminį:

[BURNOS apsaugą SUAUGUSIŲJŲ] - Tai burnos apsaugą yra specialiai skirtas suaugusiems pasiūlyti pilną apsaugą burną, saugo dantis ir dantenas saugaus per stiprų poveikį, sporto, pavyzdžiui, futbolo, bokso, taekwondo, karate, ledo ritulio, krepšinio ir kt.

[SAUGAUS MAISTO KLASĖS MEDŽIAGA] - Pagamintas iš 100% maistinė kokybė EVA medžiagos, bekvapis, netoksiškas, saugus ir patvarus, saugo jūsų dantis ir liežuvį gerai apsaugotas.

[LENGVA PELĖSIAI] - Tiesiog pamerkti jį į karštą vandenį, tada įdėti į burną ir bite žemyn tvirtai pelėsiai, kad ji puikiai tinka jūsų dantys dar kvėpavimas gerai, won ' t fall out lengvai.

[SOFT & PATOGUS] - Minkšta tekstūra leidžia patogiai, kad tilptų į burną, negali pakenkti jūsų dantenas ir lūpas, arba sukelia bet koks skausmas ar diskomfortas.Mažas dydis ir lengvas, lengva nešiotis ir naudoti.

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

Pagaminti iš 100% maisto klasės EVA medžiagos

Beskonis, netoksiškas, minkštas, patogus ir patvarus

Lengva pelėsių puikiai tinka

Priekiniai tarpelis užtikrina gerą kvapą

Apsaugokite savo dantis ir dantenas metu sunkiausia poveikis

Specifikacija:

Elemento Tipas: Burnos Apsaugą

Būklė: 100% visiškai naujas

Medžiagos: maistinė EVA

Minios: Suaugęs

Spalva: Black & White/Black & Red/White & Black(Pasirinktinai)

Kaip Naudoti:

1. Pamirkykite burnos apsaugą į 65-75 laipsnių vandens 40s.

2. Egzotišku vandens, prieš išleidimą į mouthguard drėkinti burną.

3. Įdėti mouthguard į burną, nustatykite jį į patogią padėtį, bite žemyn tvirtai ir išspausti viršutinės lūpos ranka, kad darbuotojas tinka dantų.

4. Įdėti į ledą vandens formavimo.

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

Dėkojame už jūsų supratimą, nice day!

Pakavimo sąrašas

1 x Nagų Guard

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai