50PCS/Daug HD Glass "Samsung Galaxy Tab E 9.6 T560 Grūdintas Stiklas Kino Ekrano Apsaugų 9.6" Tabletės

50PCS/Daug HD Glass "Samsung Galaxy Tab E 9.6 T560 Grūdintas Stiklas Kino Ekrano Apsaugų 9.6" Tabletės

s15377

Nauja

Yra sandėlyje

€66.97
Vnt.

Žymos: garmin venu stiklo, puodeliai gėrimų stiklo, pakeitimo tablet teclast, garmin venu beskeveldris stiklas, ekrano jutiklinė teclast, stiklas, ekrano teclast, taurės stiklinės, ąsotis stiklo puodeliai, stiklo tankard.

HD Premium Grūdintas Stiklas Screen Protector For Samsung Galaxy Tab E 9.6 T560 T561

Savybės: Apsaugo ekraną nuo įbrėžimų ir dulkių apsaugoti jūsų Tablet PC LCD ekranas nesubraižytas ir švarus.LCD raštas ultra clear serijos, puikus sprendimų anti-ultravioletinių/anti-dirt / vandeniui Atsparus Įbrėžimams, Sprogimų Stabdžių Sudužti Tablečių Ekrano Storis:apie 0.33 mm Edge:Straight edge.

Pastabos: Parama Sumaišykite Užsakymą!(prašome susisiekti su manimi,ačiū)

Incloding: 1x Grūdintas Stiklas Screen Protector, 1x Šlapias Ekrano Valymo Popierius 1x Sausas Ekrano Valymo Popierius 1x Dulkių-absorberis

Pristatymas

Dauguma užsakytos prekės bus išsiųstos per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtino.Mes informuosime jus, jei mums reikia daugiau laiko pasiruošti.Ji paprastai trunka maždaug 5 iki 8 dienų, kad laivas į savo šalių AVS.Pristatymas per DHL, UPS, Fedex, TNT užima mažiau laiko.Mes taip pat siūlome lašas laivybos paslaugos.

Atsiliepimai

Mes dėkingi, jei galėtumėte mums duoti teigiamų atsiliepimų po sandoris yra baigtas.Mes suteikti mūsų klientų teigiamų atsiliepimų.

Klientų Aptarnavimas

Mes siūlome 7/24 ir toliau tęsia tarnybą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų apie mūsų produktus.Jūsų užklausą bus atsakyta į 12 valandų.

Sugrįžti ir grąžinimo Politika

Prašome susisiekti su mumis prieš siųsdami elementą atgal.Prašome užtikrinti, kad prekės bus grąžintos geros būklės, su originalia pakuote.Mes atsiųsime naujų pakeisti ar grąžinti, kai prekės yra gautos.

Susisiekite Su Mumis

Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl vidaus žinutę.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai