"PASIDARYK pats" netoksiškas Žiurkių Spąstus Sode Slenksčius Pelės Catcher Graužikų Masalas Žudikas Valdybos Buitinių Saugos Reikmenys

"PASIDARYK pats" netoksiškas Žiurkių Spąstus Sode Slenksčius Pelės Catcher Graužikų Masalas Žudikas Valdybos Buitinių Saugos Reikmenys

s19160

Nauja

Yra sandėlyje

€1.86 €1.41
Vnt.

Žymos: tirpiklis gaudyklė, titano, narve žiurkės, pelių spąstai, granulių tikslo, tuščias pelė narve, žiurkių spąstus, kojų presser, varanda, paukščių narvas spąstus, sidabro žuvys spąstus.

[relateproductdetail/]

"PASIDARYK pats" netoksiškas Sode Žiurkių Spąstus Slenksčius Pelės Catcher Masalas Žiurkės Valdytojas Kenkėjų Atmesti Žudikas Pelių Spąstai

Ypatybė:

Žmogiškas ir netoksiškas:barelį spąstus naudoja netoksiškas masalas, tokie kaip žemės riešutų sviestas.Ir nenaudoja pavasario pakrovimo mechanizmą, todėl jis yra saugus augintiniais ir vaikais.

Ši konstrukcija padeda išvengti rizikos pirštais arba nagais utknięcie, arba sulaužyta.Higienos nekontaktinės konstrukcija užtikrina, netoksiškas, kraujo nemokamai, o ne žudyti.

Auto reset sugauti kelis pelėms, naudojant tik spąstuose, palyginti su lipnių gaudyklių, snap spąstų ir visų kitų tipų kad tik sugauti vieną arba dvi peles, šis medinis pelėkautai bus automatiškai iš naujo nustatyti " nuolat sugauti daugiau pele.

Tik medinis pelėkautai reikia sugauti visi pelėms į vietą, be toliau pirkti kitų mousetraps.Tai yra daugkartinio naudojimo ir labai veiksminga!

Specifikacija:

Medžiaga: DPK

Spalva: Balta

Rokeris: Ilgis: 30*10*2cm/11.81*3.94*0.79"

Aukštis po surinkimo: apie 13.8 cm/5.43"

Svoris: 300g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Slenksčius Pelės Catcher

Lašas Laivybos Paslaugos.

1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien. 2.JAV/CA /RU siuntimo greitis labai greitai. 3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val. 4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos. 5.Paramos CSV/EXCEL ( didesnius užsakymus) dropshipping. [relateproductdetail/]

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<