"PASIDARYK pats" Asmeninį Pavadinimas Kalėdų Ornamentu rinkinys 2020 Šeimos Individualų Kalėdų Dekoravimo Rinkinį Kūrybos Dovana Šeimai

"PASIDARYK pats" Asmeninį Pavadinimas Kalėdų Ornamentu rinkinys 2020 Šeimos Individualų Kalėdų Dekoravimo Rinkinį Kūrybos Dovana Šeimai

s98624

Nauja

Yra sandėlyje

€0.33 €0.25
Vnt.

Žymos: kurti pasirinktinius pakabukas, vintage ornament rinkiniai, custom derliaus priedai veltiniams, vilna, "lego" ornamentas rinkiniai, futbolo rinkinys vyrams, custom mažas pakabukas, mediniai ornamentu rinkiniai, rinkinys futbolas, krepšys dovanų, custom futbolo džersis.

Kulka Taškų:

1. Unikalių Kalėdų Naudoti: 2020 šeimos asmeninį apdailos karantino ir tualetinio popieriaus krizės, 2020 atminimo šeimos dekoracijas.

2. Novatoriškas Dizainas: Mes teikti šeimoms su 1-7 žmonių, ilgis Kalėdų pakabukas yra apie 8,5 cm.Tinkinti savo vardą ir Kalėdų žinią visiems linkiu jiems sveikatos ir laimės, kiekvieną dieną nauja diena.

3. Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminta iš aplinkai pvc, saugus, ne toksiškas, šviesos, ji yra lengvai papuošti ir atlikti.

4. Unikalus Reiškia: Prabangus ir gražių modelių, specialūs elementai, tai bus puikus būdas sukurti ilgalaikius prisiminimus apie meilę.

5. Naujoviškas Kalėdų Dovanos Šeimoms: Puikiai Kalėdų dovanos, savo kaimynais, artimaisiais, draugais, bažnyčios narius ir seneliai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kalėdų Pakabukas

Stilius: butas juoda/balta

Medžiaga: PVC

Dydis: apie 85*80*1.2 MM /3.35*3.15*0.05 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Kalėdų Pakabukas

Pastaba:

Pats produktas yra plokščia.

PRISTATYMAS:

1) Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

2) Paprastai visi užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

3) vežimas, Paštu, Oro Paštu, tik už mažiau nei 2 kg svorio prekių.

4) Jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ar Fedex Laivybos ir kt.

Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

ATSILIEPIMAI:

1) Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

2) Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

3) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

4) Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai