Naujas Rankų Darbo Kalėdų Švedijos Santa Gnome Lėlės, Papuošalai Black Hat Statulėlės Poilsio Namų Puošybos Šalis Dekoro 2020 M.

Naujas Rankų Darbo Kalėdų Švedijos Santa Gnome Lėlės, Papuošalai Black Hat Statulėlės Poilsio Namų Puošybos Šalis Dekoro 2020 M.

s145878

Nauja

Yra sandėlyje

€6.90 €5.18
Vnt.

Žymos: dekoro velykų, 2021 kalėdų dekoro, kalėdų lėlių, elf žaislas, gnome žaislas, christma dekoro namai, christma ornamentu, gnome skandinavijos, sniego žaislas, beveidis gnome.

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų Pageidavimų Sąrašą,Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų Parduotuvėje, Sąrašą.Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!

Mes galime pasiūlyti CSV/Excel " Drop Laivyba / Wholsale Paslaugos.Mes gali keisti geriausią kainą jums.

1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

2.Laivybos greitai.

3.Nėra sąskaitos faktūros ar Gavimo Įtraukti.

4.Mes turime fabrikas ,jei jūs negalite rasti tai, ko norite,jūs galite siųsti man nuotrauką,bus sužinoti jums.

Prekės Informacija

Elemento Tipas: Kalėdų Lėlės

Gaminio Matmenys:34*11*7CM/13.38x4.33x2.75inch

produkto Svoris:Apytiksl.225g

Medžiaga:PP medvilnė + veltinio audinio+ Pliušas

Spalva:Juoda

Kiekis: 1 Vnt.

Produkto Savybės

【Dydis ir Medžiagų】 Savo kūną ir skrybėlę yra pagamintas iš rudos spalvos minkštas Veltinis audinys Pliušas,Saugos tiek vaikams, tiek suaugusiems.Svertinis apačioje suteikia jam gali stovėti pats.Jo dydis yra 34x11cm/13.38x4.33in

【Laimingas Gnome !】 Gnome ar Tomte, pagal Skandinavijos šalių folkloro, jis yra senyvo amžiaus, su ilga barzda.Jis gyvena namuose ir slapta veikia kaip jo globėjas, apsaugo šeimą ir gyvūnus nuo blogio ir nelaime dieną ir naktį!

【Rankų darbo】 Kiekvienas yra individualiai rankų darbo, su daug meilės!

【Taikymo】 Tinkamą Kalėdų, Naujųjų Metų, Gimtadienio, Vestuvių, Šalis, ir t. t.Jų graži išvaizda, yra labai populiarus su vaikais, ir tai yra taip pat geras pasirinkimas, vaikų dovanos.Papuošti jūsų namų, įdėti juos į savo kambarį ir papuošti savo kambarį, pavyzdžiui, stalas, sofa-lova, spinta, lentynos,lovos, jis taip pat yra naudojamas suknelė Kalėdų eglutė.

Pastaba:

Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą Sudaro:1 Vnt Santa Gnome Lėlės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai