Vestuvių Uplighting "SMART DJ" 6x18w RGBWA UV 6in1 LED Par Gali Uplight Belaidžio dmx Wifi & Nuotolinio LED Uplight

Vestuvių Uplighting "SMART DJ" 6x18w RGBWA UV 6in1 LED Par Gali Uplight Belaidžio dmx Wifi & Nuotolinio LED Uplight

s82275

Nauja

Yra sandėlyje

€1 527.62
Vnt.

Žymos: dmx led, led lihgt, rgbwa, l led, led par belaidžio, akumuliatoriaus led par, dmx wifi, belaidžio dmx, tsb, baterija par.

PAKUOTĖ:

Šviesos (BO-S601) X 12pcs

Pakuotė: įkrovimo skrydžio atveju (12in1)

Maitinimo Kabelis X 12pcs

IR Nuotolinio valdymo X 12

Vartotojo Vadovas X 12

BO-S601

Vestuvių Uplighting "SMART DJ" 6x18w RGBWA UV 6in1 LED Par Gali Uplight Belaidžio dmx Wifi & Nuotolinio LED Uplight

√ Su Built-in 2.4 G Bevielio DMX + WIFI App Control + IRC Nuotolinio Valdymo

√ Daugkartinio įkrovimo Baterija:(8800MHA)

√ Tinkamas diskotekos, klubai, barai, pobūviai, mobile DJs, koncertai ir pan.Baterija Nepertraukiamo Darbo Laikas, Viena Spalva truks 25 valandas Auto veikia režimu trunka 6-7 valandas, Visas Spalvas pastaruosius 5 valandas Specifikacijos Maitinimo AC100V-250V/50-60Hz Ličio Baterija 8800MHA Šviesos šaltinis 6pcs 18W didelio ryškumo 6 1 led Smartfon App Kontrolės iOS/Android Mobilephone App Kontrolės, Lempos 6-10 dešimt tūkstančių drl LED kampas 25/45 laipsnį Valdymo kanalai 6/10 cšt vartojamoji Galia 110W Spalvos 16.7 mln. rūšių, spalvų kaitos Valdymo režimą, DMX512, master/slave, auto, sound active Automatinė modelį, spalvą,strobe,dimeris,gradua keitimas/šokti pakeisti Eksploatacijos meniu LCD ekranas Matmenys 175*175*235mm 3.1 kg 1pcs Funkcija Su Built-in 2.4 G Bevielio DMX 512 Imtuvas (DA-WDMX-PCB) Puikiai Suderinti su 2.4 Belaidžio DMX 512 Siųstuvas (DA-WDMX-skystųjų kristalų (LCD ) Lux: 6,500 @ 1m 0Switching Maitinimo Didelės spartos Elektroninės Blykstės: 0-20/S Elektroninis Linijinis Dimeris: 0-100% 3-Pin DMX ir DMX iš Daisy Chain Valdžią ir Galią iš

Mokėjimo

----

Mes priimame "Western union", T/T. Visų didelių kredito kortelės yra priimamos taikant sąlyginio DEPONAVIMO saugus mokėjimo Paslauga.

Kad Dėmesio

----

1. Jokių importo muitų, mokesčių ir kitų mokesčių nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, įvertinti papildomas išlaidas, išankstinio užsakymo .

----

2.Jūs galite nurodyti savo specialių pageidavimų th e PRANEŠIMAS PAŽYMI, SKYRIUS, kai jūs atlikti mokėjimą.

----

3.Galime pagal mūsų klientų reikalauja spausdinti klientų logotipas ant produktų. (užsakymo kiekis daugiau nei 30pcs)

----

4. Sugrįžti ir Grąžinimo Politika

Mes galime priimti prekes grąžinti.Jei jūs norinte grįžta, turite pateikti deklaraciją per 5 dienas pasirašius prekių.Produktas neturi įtakos antrojo pardavimas.

Jei mes turime grąžinamosios išmokos ir susitarimai, jums bus atsakingas už grąžinimas prekių chargesand visi muitai.Mokėjimo bus grąžinti jums po to, kai mes gauti elementus.

Garantija

----

1. Visos mūsų prekės yra tikri, kad būti visiškai naujas ir atliko visiškai ne mažiau kaip 12 mėnesių Garantija. ( išskyrus baterijas ir lempos,jei jums reikia įsigyti papildomą bateriją, prašome pranešti mums PRANEŠIMĄ PASTABOS SKYRIUJE )

Nemokamas atsarginių dalių bus išsiųsti per garantinį laikotarpį.

Mes suteikiame jums atsarginių dalių išlaidos, kainą ir jūs mokate krovinių.

----

2.Visi produktai buvo išbandyti ir yra geros būklės, pakavimo prieš vežimą.

----

3.Prašome don ' t grąžinti prekes į mus, be kontakto.Visos grįžti siuntimo išlaidas turėtų apmokėti pirkėjas.Mes suteiksime pakeisti arba grąžinti po patvirtinimo.

-----

4.Nemokamas atsarginių dalių bus išsiųsti per garantinį laikotarpį.

----

5..Dėl žalos, dėl atvykimo, prašome bendradarbiauti, imtis nuotraukas ar vaizdo žalą ir siųsti mums patikrinti ir mūsų inžinierius ras problemą artimiausiu metu išspręsti.

Atsiliepimai

----

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

----

2.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

----

3.Prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Dėkojame ir kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje vėl!

Džiaugiuosi, kad tarnauti jums!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai