Blakstienų Suktukus Pobūdžio Curl Netikrų Blakstienų Moteris Pro Rankena Blakstienas Garbanoti Įrašą encrespador de pestanas zalotka

Blakstienų Suktukus Pobūdžio Curl Netikrų Blakstienų Moteris Pro Rankena Blakstienas Garbanoti Įrašą encrespador de pestanas zalotka

s18965

Nauja

Yra sandėlyje

€1.75 €1.41
Vnt.

Žymos: šviesus aqamarine marškinėlius, ryškus juodos anglies automobilių, šviesus apačioje apatiniai, ryškiai mėlyna tranšėjos paltai, ryški sagė orizontal, šviesus, šviesūs perukas kirpčiukai, ryškiai mėlynos spalvos cirkonio, šviesi kūno moteris šalis, ryškiai juodas švarkas kailiniai.

NAUJAS REKOMENDUOJAME 2vnt Magija Plaukų Įrašą

JAV dolerių 0.4 /vnt.

5ml mini kelionės kvepalai

JAV dolerių 1.25 /vnt.

atsparus vandeniui antakių pieštukas

JAV dolerių 0.46 /vnt 10vnt Makiažo Šepetėliai MUMS $ 3.98/set

Vandeniui Atsparus Blakstienų Klijai

JAV dolerių 0.65 /vnt Vandeniui antakių pencile

JAV dolerių 0.43 /vnt Kaukė Miega Lieknėjimą

JAV dolerių 1.98 /vnt.

plaukų pjovimo įrašą

JAV dolerių 1.05/vienetų

HUAMIANLI Mini Blakstienų Suktukus Pobūdžio Curl Plieno Netikrų Blakstienų Moteris Pro Rankena Blakstienas Garbanoti Įrašą Grožio Makiažas Cosmet

Specifika Dydis:Jūs galite pamatyti paveikslėlyje Spalva:Sidabro Medžiaga:Plienas Savybės: Unikalus dizainas jums padėti, turintys tikėjimo blakstienos.Mini ir convience.Jūs galite pasiimti jį bet kur.Pastabos: 1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.Pakuotė: 1pcs blakstienų curler.

Apmokėjimas Ir Pristatymas

1. Mes priimame Alipay, "Western Union", TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas, JAV ,Kanada, Australija, Rusija ir Jungtinės Karalystės reikia apie 2-4 savaites ,ir kitos šalys, gali tekti nuo 4 iki 5 savaičių , Italija, Brazilija, Graikija ir kiti smulkūs apskrityse, jis gali prireikti nuo 5 iki 6 savaičių.

3. Jei jums reikia greitai laivybos būdas, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.

4. Taip pat ,vėlavimo ar nesėkmės pristatymo kartais sukelia politikos skirtingų muitinės, pavyzdžiui ,lazerinė rodyklė yra nepriimtina kai kuriose šalyse.Taigi, prašome patikrinkite savo vietos muitinės politikos atidžiai prieš mokėjimą.Arba, mes negali būti atsakinga už bet kokį gedimą pristatymo susijusių paskirties muitinės klausimas.

Grįžta

1. Visi produktai, mes parduoda įtraukti gamyklos garantija ,neapima kartus, kad buvo piktnaudžiaujama, sudegė ir sugadinta bet kokia forma.

2. Prašome palikite pranešimą, jei negavote prekės per 30 dienų,mes ją patikrinti su post office, ir tada išsiųsti arba grąžinti už bet kokį trūkstamą elementą.

3. Jei turite sugedusį elementą,prašome susisiekti su mumis per 2 dienas nuo jums priimti siuntą .Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su tai originali pakuotė ir priedai.Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti grąžos punktų,Arba pakeisti elementą jums.

Atsiliepimų & Dovanų

1. Jei jūs esate labai patenkintas mūsų gaminių galite pasidalinti, kad daugiau makiažas mėgėjams vaizdo ar interneto dienoraštį Internete arba bet kokios kitos socialinės terpės platformų .Mes džiaugiamės galėdami jums pasiūlyti nemokamą dovaną kitam užsakymui, jei tu pasidalijimo.

2. Žinoma, jei jūsų pasidalinti gauti aukštos nuomonę ar jau turite daug gerbėjų dėl jūsų dienoraštyje arba socialinės žiniasklaidos sąskaitas, taip pat galite susisiekti su mumis el. paštu.Mes džiaugiamės galėdami jums pasiūlyti nemokamų pavyzdžių ar teismo naujus produktus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai