Telefono dėklas Blizgučiai Star Dreni TPU atsparus smūgiams Švelnus viso kūno Telefono Dangtelį Shell "HUAWEI" P8 Lite )

Telefono dėklas Blizgučiai Star Dreni TPU atsparus smūgiams Švelnus viso kūno Telefono Dangtelį Shell "HUAWEI" P8 Lite )

s5183

Nauja

Yra sandėlyje

€5.07 €3.04
Vnt.

Žymos: "huawei" p10 lite touchscreen, namas huawei 30 lite, havajai p10, apsauginis stiklas už garbę 10lite, atveju huawei y7, stiklo garbę 10 lite originalas, byla dėl garbės 10i su lokys, funda huawei p smart z, atveju huawei y8p, atveju huawei y9.

Aprašymas

Tai apsaugos atveju suteiks išsamią apsaugos jūsų telefoną.Telefonas atveju padarė premium TPU medžiagos, priima bauda kūrinys, kuris suteikia jums patogią paliesti ir padeda išvengti pirštų atspaudus, įbrėžimams, dulkių ir dėmių.Lengvas diegimas ir šalinimas.Ypač blizgučiai star dreni modelis suteikia jūsų telefono naują išvaizdą.

Funkcija

- Spalva:.

- Medžiaga: TPU.

- Dydis: 14.8x7.5x0.9cm.

- Bauda kūrinys, daro savo telefono išvaizdą daugiau, prašmatnus ir rafinuotas.

- TPU atveju yra plonas ir lengvas, labai patvarumas ir praktiškumas, minkšta lanksti medžiaga apsaugo jūsų telefoną nuo įbrėžimų, purvo ir smūgių.

- Ypač blizgučiai star dreni modelis suteikia jūsų telefono naują išvaizdą.

- Profesionalus dizainas ir puikiai tinka.Tikslios išpjovos leidžia lengvai prieiti prie visų funkcijų uostų ir mygtukai.

- Lankstus su gera ranka, jaučiu, lengvas diegimas ir šalinimas.

1 x telefono dėklas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai