Bambuko Peilių Laikiklis Įrankių Stalčių Organizatorius Dėklas Peiliai Indų Džiovykla Universalus Peilis Stovėti Organizatorius Virtuvės Saugojimo

Bambuko Peilių Laikiklis Įrankių Stalčių Organizatorius Dėklas Peiliai Indų Džiovykla Universalus Peilis Stovėti Organizatorius Virtuvės Saugojimo

s62657

Nauja

Yra sandėlyje

€19.58 €15.86
Vnt.

Žymos: kriaukle, tvarkingas, stalo įrankių laikiklis virtuvė, bambuko šiaudų daugkartinio naudojimo, gėlių peiliu rinkinys, placemat dėklas, blokas peilis, savininkas peilis, kūrinys kinija, bambuko virtuvėje stovi, stalo įrankių stalčius.

Savybės:

- Organizuoti bet kokį stalčių sekundžių!Mūsų reguliuojamas bambuko organizatorius plečia, kad tilptų bet kokio stalčių ir yra 7 atskiri skyriai, todėl puikiai organizuoti dalykų bet kurioje kambario jūsų namuose.

- Lengvai ir greitai rasti, virtuvė, stalo įrankiai, reikmenys ir stalo įrankius, jums reikia, kad puikus valgio.Laikykite skirtukų rašikliai, pieštukai, amatų & meno reikmenys, todėl jūs galite praleisti daugiau laiko, yra kūrybingi ir mažiau laiko, ieškant tinkamą dydžio teptuku.

- Plečiama dizainas su 7 atskiras kameras, sklandžiai reguliuojamas, kad tilptų bet kokio stalčių.Pareikšti, kad į virtuvės komodos, stalas, stalčiai, savo odininkas ir net savo dirbtuvėse/garažas.

- Kupė yra turtinga giliai, leidžiantis gerokai padidinti stalčių saugojimo, kuo ir decluttering erdves aplink jūsų namus.

- Kietosios bambuko dizainas yra patvarus ir lengva valyti.Pagamintas iš tvariai maisto kokybės organinių medžiagų, natūralaus bambuko yra atsparus vandeniui ir paprasta išlaikyti, o tai reiškia, ji visada bus švari ir madingas, su minimaliomis pastangomis, o yra pastatytas paskutinis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Bambukas

Dydis: 35,5 * 25.5(Atlenkiamas)/36(Atsiskleisti) * 6.5 cm

Pakuotė:

1 x Stalčių

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai