Stiklo Stiklainius Sandariai Dangteliai Mason Indai Stiklainių Su Nuotėkio Įrodymas, Gumos Tarpiklis Saugojimo Stiklainiai Su Atlenkiamu Dangteliu Namų Virtuvė

Stiklo Stiklainius Sandariai Dangteliai Mason Indai Stiklainių Su Nuotėkio Įrodymas, Gumos Tarpiklis Saugojimo Stiklainiai Su Atlenkiamu Dangteliu Namų Virtuvė

s72769

Nauja

Yra sandėlyje

€9.83 €6.38
Vnt.

Žymos: stiklo mason, stiklainį mini, kavos jar rinkinys, dangtelis mason, stiklainį mason, liziqi, stiklainį mažas, padengti jar, jar prieskonių, stiklainį virtuvė.

Stiklo Stiklainius Sandariai Dangteliai Mason Indai Stiklainių Su Nuotėkio Įrodymas, Gumos Tarpiklis Saugojimo Stiklainiai Su Atlenkiamu Dangteliu Namų Virtuvė Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. HERMETIŠKI: Į sandariai stiklainių su gumos tarpiklis dangteliai, kurie yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, siekiant maksimalaus patvarumo ir patogumo, guminis tarpiklis daro jis atrodo mielas, ryškus iki jūsų namų ir virtuvės lengvai, apvalūs, patogus dizainas ir plati burna.

2. KONSERVAVIMAS:Mūsų stiklainiu idealiai tinka jūsų perdirbimas ir konservavimas!Kai jūs darysite savo mėgstamą padažas, džemai ir kt urmu parengti mūsų stiklainius išlaikyti juos šviežius ilgą laiką!Jie yra ne tik puikus ilguoju laikotarpiu, tačiau trumpuoju laikotarpiu maisto produktams laikyti, taip pat!

3. SAUGUS PIRMAS: BPA Free 100% maistas saugus klasės stiklo, dangteliai yra korozijai atsparios medžiagos, nuotėkio įrodymas, visiškai saugūs, saugoti savo maisto ir savo sveikatos, organizuoti savo virtuvės saugiai!

4. ORGANIZUOTI SAVO NAMŲ IR VIRTUVĖS: Tai daugiafunkcinė, aišku, apvalūs stiklo stiklainius prefektas vonios, namų ir virtuvė, pabandykite užpildyti su prieskoniais, vonia, druskos, kūno, sviestas, saldainiai, riešutai, pupelės, žolelių, sagos, karoliukai, losjonai, namo padarė džemai, želė, yogurts, pudingai, užkandžiai, partija pasisako ir pan.

5. ZERO-WASTE PREKYBOS: ar žinote, stiklinius buteliukus, gali padėti per jūsų pirkinių ir sutaupyti pinigų?!Kitą kartą jums reikia avižos, grūdai, vaisiai, riešutai, ir net muilo imtis mason jar!Daug parduotuvių buvo palaidi skyriai!Pareikšti savo stiklo taros pirkti urmu, išsaugoti plastiko ir pinigus!

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: stiklas+nerūdijančio plieno

Talpa: 150/500/750/1000/1500/2000/3000/3800ml neprivaloma Paketą Įeina:

1 x stiklainį su dangteliu

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai