450ml/650/ml/1000ml Daugkartinio naudojimo Virtuvės Šaldytuvo Laikymas Rinkti Šaldytuvas Maisto, Vaisių Saugojimo Konteinerių Išsaugojimas Lange Atveju

450ml/650/ml/1000ml Daugkartinio naudojimo Virtuvės Šaldytuvo Laikymas Rinkti Šaldytuvas Maisto, Vaisių Saugojimo Konteinerių Išsaugojimas Lange Atveju

s116646

Nauja

Yra sandėlyje

€8.06 €5.16
Vnt.

Žymos: tjar virtuvės saugojimo, urmu bakas, virtuvės organų, virtuvės skalbiniai saugojimas, didelis virtuvės kriauklė, konteinerių sandėliukas, lauke storag virtuvė, virėja, virtuvės laikmatis, saugojimo produktų virtuvė, šaldytuvas atvejais.

Vienas Šaldytuvas, Šaldytuvo Šaldiklyje Laikymo Dėžutė Kamino Maisto Konteineryje Dėklas Organizatorius

Aprašymas :

Galima dėti vieną ant kito : saugojimo dėžutėje yra vienas, kaip jums reikia, kuris yra erdvės taupymo.

Gerai hermetizuoja : dangtis yra pagamintas iš PE medžiagos, ir tai yra geros uždarymo būtų išvengta sriuba velniop ir yra patogu nešiotis.

Laikyti Originalus Skonis : Kiekvienos rūšies maisto produktus galima laikyti atskirai ir saugo savo pradinę skonį.

Daugiafunkcinis : galima būti ne tik saugojimo dėžutę, ji taip pat priešpiečių dėžutė nešioti vaisių, užkandžių ir daugiau.

Trijų Dydžių : yra, 450ml, 600ml ir 1000ml, ir jūs galite pasirinkti atsitiktine tvarka, atsižvelgiant į jūsų poreikius.

Organizacija : dėžės organizuoti savo žuvis, mėsa, vaisiai, vegetaras, sūrių ir gėrimų ir pan.tam, lengva valyti kamino gali konteineriai.

Jie yra geriausias vaistas jūsų;obsesinis-kompulsinis sutrikimas ir jie padarys jūsų šaldytuvas tvarka.

Specifecation :

Medžiaga : MS + PE

Spalva : Balta

Talpa : 450ml, 650ml, 1000ml

Dydis : S 13,5 x 10 x5.5 cm

Komplektą Sudaro :

1 x Šaldytuvo Laikymas Lauke

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai