Funny Cat Kitten Žaisti Lėlės Masažuoklis Kamuolys Naminių Kačių Žaislai Interaktyvus Plunksnų Kibinimas Kačių Žaislai Naminių Kačių Reikmenys

Funny Cat Kitten Žaisti Lėlės Masažuoklis Kamuolys Naminių Kačių Žaislai Interaktyvus Plunksnų Kibinimas Kačių Žaislai Naminių Kačių Reikmenys

s11862

Nauja

Yra sandėlyje

€1.78 €1.36
Vnt.

Žymos: katė kibinimas, priedų šuo, kačių žaislas, animaciją kačių žaislas kamuolys interaktyvūs, katė žaislas, katė, interaktyvi katė finansuojančiojo kamuolys, kamuolys katė, Šuo, Katė Kibinimas Žaislas.

Wecome, kad Metant Siuntėjas!

Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą".Labai ačiū!

Produkto Aprašymas:

Elemento Tipas:Katė Žaislas

Žaislai Tipas:Plunksna Žaislas

Medžiaga:Plastikas,Plunksna

Spalvos:Raudona,Geltona,Žalia,Violetinė

Dydis:5,5 cm/2.17"*12 cm/4.72"

Tikslinė Auditorija:Katės

Katės Dydis:Universalus

Lytis:Unisex

Ypatybės:Patvarus

Savybės:

1. Katė interaktyvūs žaislai galite pašalinti nuobodulio.Jei jie neturi žaislų,jie jaučiasi vieniši,net liūdna,kai esate ne namuose.Šis žaislas gali būti geras draugas, kad padėtų jiems buvo gera ir laiminga nuotaika.

2. Pagamintas iš aukštos ir bauda kokybės medžiagos,kuri yra saugus ir netoksiškas.Taigi, jūs galite jaustis patogiai įsigyti ir naudoti jį.

3. Žaislas pagamintas iš pliušinis yra ne tik katės mėgstamas žaislas, bet ir pažadinti gamtos ir instinktas katė.

4.Toks žaislas bus nenukristi žemyn, taip, kad katės gali žaisti ir niekada manote nuobodu.

5.Jūs galite išleisti savo rankas.Po to, kai šį žaislą,jūsų katės gali žaisti su savimi, ir nėra reikia jums kartu su jais.Jei turite laiko,galite taip pat žaisti su jais,kurie gali stiprumo ryšys tarp jūsų!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai