Kačių Žaislai Snukio Susieta Kačių Žaislai Funny Cat Dantį Žaislai Katėms, Kačių Pavasarį Dantį Stick Interaktyvi Katė Žaislas Augintiniui Sąveika

Kačių Žaislai Snukio Susieta Kačių Žaislai Funny Cat Dantį Žaislai Katėms, Kačių Pavasarį Dantį Stick Interaktyvi Katė Žaislas Augintiniui Sąveika

s49268

Nauja

Yra sandėlyje

€1.35 €1.01
Vnt.

Žymos: kačių bokštas, katė tpy, kačiukas, katės žaidimas, katė pavasarį žaislas, katė pavasario, šūkis viršų, katė spiralė, katė darbuotojai, lova katė.

Savybės:

1. Saugos Medžiaga: Ši Katė Pavasarį Žaislas yra pagamintas iš sveiką ir ekologišką ABS medžiaga, kuri yra stipri, dėvėti, atsparus ir patvarus, todėl, kad katės nepakenks šeimos, baldai, drabužiai ir kt.

2. Pet pramogų žaislai: šiuo metu bendrauja su savininku, jis gali padidinti laimės tps, sumažinti nerimą katino dienos nuobodulio, todėl, kad šuo neturės įpročio sunaikinti šeimos baldai, drabužiai ir kt.Be to, galite nemokamai savininko rankas, leidžiant savininkas erzinti katė ir atsipalaiduoti.

3. Interaktyvūs žaislai: Šis produktas gali būti įdiegta į viršų batai, ir plunksnos ant produkto gali būti perkeltas per nereguliarus sūpynės kojų ir spyruoklės pasiekti poveikį, pritraukti katės dėmesį.

4. Pet pratimas: Tegul katę atlikti veiklą, pavyzdžiui, mojuoti, kramtymas, vejasi plunksnos, vis katino veiklą, stiprinti katino fizinės būklės, ir pagerinti katės intelektas.

5. Lengva naudoti: Ši plunksna katė žaislas yra paprastas naudoti.Abiejų pėdų, taip pat galite naudoti šį žaislą kartu, leidžiančių daug kačių patirti daugiau malonumo žaisti.

Aprašymas:

Šis produktas yra daugiafunkcinis interaktyvi katė žaislas, kuris padidina intymumo tarp savininko ir pet interaktyvių žaidimų tarp savininko ir pet.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Kūno dydis: 72mm*84mm*21mm

Iš viso produkto svoris: 30g

Tipas: kačių žaislai

Pakuotė:

1 komplektas * pavasario cat stick

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai