Kūdikių Folding Playpen Vaikams Veiklos Centras Saugos Žaisti Kieme Namų Patalpų Lauko

Kūdikių Folding Playpen Vaikams Veiklos Centras Saugos Žaisti Kieme Namų Patalpų Lauko

s5566

Nauja

Yra sandėlyje

€174.41 €111.62
Vnt.

Žymos: baby ekologiškas namas, playpen, kačiukas medis, patalpų tipi palapinė, nemokamai gaisro skrybėlę, liepsna medienos, žaidimas playpen, stiklainis pieno, butelis mix, dirbtiniais gaisro.

Aprašymas

Ar jūs nerimauja dėl savo kūdikio, kai jūs atlikti namų ruošos darbus?Mes rekomenduojame šį Kūdikį Folding playpen Vaikams Veiklos Centras Saugos Žaisti Kieme Namų Patalpų Lauke už jus.Ji sudaryta iš medžiagos, su visiškai jokių toksinių medžiagų užkirsti kelią visų formų kvapas.Reljefas technika leidžia struktūra stipresnis ir patvarus metų.Bet kokią vadovą, šerpetų pašalinimas padės išvengti kūdikis iš gauti skauda.Taip pat galite laikyti papildomų žaislų bei spalvinimo knygelių vaikams, kad savo laiką produktyviau taigi sukurti nuostabių prisiminimų apie savo vaikystę.Ką jūs laukiate?Spauskite čia norėdami pirkti dabar.

Savybės

- Spalva: Pilka.

- Medžiaga: HDPE.

- Mažas Gabalas Dydis: 22.83 x 12.3 x 1.39 colių / 58 x 31.25 x 3.54 cm.

- Žaidimas Playpen Dydis: 22.79 x 26.69 x 1.38 colių / 57.88 x 67.8 x 3,5 cm.

- Durų Slenksčio Dydis: 23.07 x 26.69 x 1.38 colių/ 58.6 x 67.8 x 3,5 cm.

- Lengva Įdiegti: Kaip lyginimo kūdikių playpen, tai nereikia įdiegti po išardymo.Tiesiog prisukite varžtus ir tada jis gali būti naudojamas.Ji nukelia jus net mažiau nei penkias minutes.

- Pastovus: Specialiai sukurta guminės kojelės po kiemas taigi, dalys, nereikia eiti stumdomas aplink.

- Nemokama Tėvų Rankas: "Palikti kūdikį saugiai ten žaisti centre, kai mama/tėtis turi virėjas, išvalyti, eiti į vonios kambarį ir pan.

- Patogiau lankstymo dizainas

- Sulankstomas kūdikių playpens nereikia būti įdiegta atskirai.

6 x Pilkas Mažas Gabalas 6 x Baltas Mažas Gabalas 1 x Baltas Žaidimas Playpen 1 x Baltos spalvos Durų Slenksčio 14 x Prijungimo Detalės 1 x Instrukcija

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai