Magija-Vartų Šuo Pet Tvoros Nešiojamas Sulankstomas Saugiai saugoti vidaus ir Lauko Apsaugos Magic Gate Šunų, Kačių, Naminių gyvūnų

Magija-Vartų Šuo Pet Tvoros Nešiojamas Sulankstomas Saugiai saugoti vidaus ir Lauko Apsaugos Magic Gate Šunų, Kačių, Naminių gyvūnų

s191646

Nauja

Yra sandėlyje

€2.71 €2.03
Vnt.

Žymos: tvora pet, vaikų saugumas vartai, lauko juoda tvora, kūdikių saugos vartai, šuo fenc, plečiama saugos vartai, narvas šuniui, fenc, lauko lapų tvora, audinio lauko tvoros.

Savybės:

1.Platus :Tinka daugeliui įprastą šeimos durų.Pet saugos gaubtas, puikus durys, ir tarp sienų, ar laiptines, patalpose ir lauke.

2.Patvarus kokybė :pastatytas su kieta, iš dalies žr.-per austi tinklo audinio, austi.Atlaikyti piktnaudžiavimo maži augintiniai, kurios skirtos ištverti pavojingų lauko sąlygomis ir augintiniai nagus.

3.Lengva įdiegti :Tik reikia laikytis kablys abiejose durų (tinkamą vietą) Visiškai surinkti naudoti nedelsiant.Nereikia jokių įrankių.

4.Lengvas ir nešiojamas: kad atitiktų visus jūsų on-the-go poreikius.

5.Unikalus austi barjeras :Lengvai sulenda visiškai ar iš dalies greitai pereiti per.

Aprašymas:

Lauko Ištraukiama Vartų veikia taip, kaip ir kūdikiai, vartų ir samll pet vartų išlaikyti pokštai pateikta teikiant saugi, uždara aplinka, žaisti ir ilsėtis.

Techniniai duomenys:

Spalva:juoda

Dydis: 110*72CM arba 180*72CM

Pakuotė:

1setx Nešiojamas Sulankstomas Pet Atskirai Tvora

Skelbimas:

1.Visos nuotraukos mūsų parduotuvėje yra 100% paimti iš originalių produktų.Dėl šviesos skirtingų aplinkų, skirtingų ekrano ekranų ir kitų priežasčių, tikriausiai bus šiek tiek chromatines aberacijas tarp nuotraukos ir produkto.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome allow1-3mm nuokrypis.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai