Naminių Gyvūnėlių Pagalvėlės Sutirštės Minkštas Šiltas Miega, Skalbiasi Sofos Antklodė Mažylis Čiužinys Šunų Lova Žiemos Motina Katė Dvipusis Stačiakampis

Naminių Gyvūnėlių Pagalvėlės Sutirštės Minkštas Šiltas Miega, Skalbiasi Sofos Antklodė Mažylis Čiužinys Šunų Lova Žiemos Motina Katė Dvipusis Stačiakampis

s103046

Nauja

Yra sandėlyje

€9.16 €7.23
Vnt.

Žymos: "bluetooth" laisvų rankų įranga 2 ratai, "bluetooth" laisvų rankų 150 dieną, "bluetooth" laisvų rankų įranga ausies b41, "bluetooth" laisvų rankų įranga fm vaikai, "bluetooth" laisvų rankų įranga cbaoooo, "bluetooth" laisvų rankų įranga 1 vnt, "bluetooth" laisvų rankų įranga reduktorius, "bluetooth" laisvų rankų įranga pjd a6s, "bluetooth" laisvų rankų įranga poco x3.

Aprašymas:

Comforatble ir Šiltas: Tai katė ar šuo antklodės yra labai minkštas, super mielas, šiltas ir labai pridedant šiek tiek daugiau papildomo komforto, kad jūsų katė/šuo lovos.

Dual Sided: Pet kilimėliai gali būti naudojama iš abiejų pusių, naudojant plačiau sezoną.Vienoje pusėje yra minkštas šiltas velvetas/trumpas pliušas, kitoje pusėje yra PV flanelė, patogus ir kvėpuojantis.

Stilingas Dizainas: paprastas ir dosnus dizaino ir vienos spalvos bus, kad ji atrodo labai madingas ir puikiai integruotis į kambarį.

Tinka: Puikiai tinka Nedidelių/Vidutinių/Didelių šunų, kačių, arba keli mažesni gyvūnai, gali miegoti laisvai, ruožas kūną iš visiškai.

Nešiojamieji: nesvarbu, Ar namuose, ant grindų, arba ant sofos, ant galinės sėdynės, automobilio kamieno ar šuns transportavimo dėžę.Šuo kilimėlis gali būti naudojamas visur!

Lengva Priežiūra: Lengvai valomos, padeda išlaikyti namus kvapo, kailio, ir pleiskanos nemokamai.Mašina galima skalbti/rankomis skalbti ir būgniniai sausas, mažas ar sausu oru.

Specifikacija:

Medžiaga: Velvetas+PV flanelė/Trumpas Pliušinis+PV flanelė

Įdarui: Nuplauti medvilnės

Spalva: Pilka+Tamsiai Mėlyna, Pilka, Rožinė, Chaki

Tipai: 1(Velvetas Tamsiai Mėlyna), 2(Pilkas Velvetas), 3(Trumpas Pliušinis Pilka), 4(Trumpas Pliušinis Pink), 5(Velvetas Chaki)

Matmenys(LxW): S, M, L

S: Apie 58x40cm/22.83x15.75inch

M: Apie 75x55cm/29.53x21.65inch

L: Apie 90x75cm/35.43x29.53inch

Komplektą sudaro:

1pc x Šuo Pagalvėlė

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai