2vnt Daugiafunkcinis Universalus Reguliuojamas Dušo Laikiklis Vonios kambarys Lipni Dušo Antgalis Namų Punch-Nemokamai

2vnt Daugiafunkcinis Universalus Reguliuojamas Dušo Laikiklis Vonios kambarys Lipni Dušo Antgalis Namų Punch-Nemokamai

s192189

Nauja

Yra sandėlyje

€7.49 €6.07
Vnt.

Žymos: priežiūros 20mp, washi tape tempel, medinių ginklų mk, metalo towl turėtojas, mesti palapinė vieno, survalence sistema, navigator auto av, erdvinio apšvietimas, rgb msi lemputė 12v.

[AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA] - Reguliuojamas dušo laikiklis galvos naudojimo aplinkos apsaugos ABS medžiaga, stiprus, atsparus vandeniui ir drėgmei atsparus, nebijo ilgalaikis vandens, reguliuojamas showerhead laikiklis naudoti stiprus ir tvirtas nerūdijančio plieno pavasario vamzdis, atspari korozijai ir rūdžių ir gali prailginti tarnavimo laiką.

[360°REGULIUOJAMAS PASUKTI] - dušas, rankos laikiklis tvirtai laikėsi sklandžiai sienos.Viršų galima pasukti ir reguliuoti 360°.Kai jūsų vaikai ar augintiniai naudojasi, kampas gali būti reguliuojamas ne bus, kuri yra patogi jūsų poreikius.

[LENGVA ĮDIEGTI] - Ne nagai, ne klijai, greitas montavimas.Švarus ir sausas taikinio padėtį, nulupkite apsauginę plėvelę atgal dušo žarna, laikiklis, klijuoti prie sienos paviršiaus.Palikti džiūti 12 valandų prieš pradedant ant dušo galva.Nereikia gręžti.

[STIPRUS KELIAMOJI SUGEBĖJIMAS] - Vandeniui atsparus ir patvarus, tvirtas ir anti-nuleisti, gali būti lengvai įdiegtas per trumpą laiką, ultra-stiprus sukibimas, lengva reguliuoti, labai tinka keraminės plytelės, stiklas, poliruotos medienos, lygaus metalo paviršiaus ir kitų lygių paviršių.

[REGULIUOJAMAS DIZAINAS] - Tai rankinės dušo laikiklis su multi-pavarų reguliavimas, leidžia jums vieta dušo rankos bet norimo aukščio, idealiai tinka jūsų žmona, vaikai ir tėvai.Sukasi projektavimo, suteikiant reguliuojamas kampas gebėjimus, bet kokiu kampu, nedvejodami pakoreguoti, kad atitiktų visus jūsų poreikius.

Medžiaga:ABS

spalva:žalia

Pakuotės Turinys:

2 x Dušo Laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai