Europos Golden Deer Stačiakampio Audinio Langelyje Dervos Dryžuotas Nuolatinio Saugojimo Audinio Filtras Amatų Kambarį Darbalaukio Namų Dekoro

Europos Golden Deer Stačiakampio Audinio Langelyje Dervos Dryžuotas Nuolatinio Saugojimo Audinio Filtras Amatų Kambarį Darbalaukio Namų Dekoro

s96375

Nauja

Yra sandėlyje

€36.33 €29.06
Vnt.

Žymos: kasetės stovas, kraft popierius užtrauktukas, dujų stendas, dujų trikojo, Orinės trikojo, amatų už vaikas, stalas savininkas telefono, elnias popieriaus, alaus amatų, elnių galvos popieriaus.

Kilmė: Chaozhou, Kinija Pakuotė: profesinės pakuotės, integruota pakavimo Medžiagos: dervos Scena: gyvenamasis kambarys, namas, vila, modelis kambarys, viešbutį, klubą, vestuvių parduotuvė lango Šiltas patarimai: 1. Jei produktas yra sugadintas po gavimo, prašome priimti visą paketą, nuotraukos ir žalos išsamiai nuotrauką per 24 valandas po pasirašyti , susisiekite su mūsų interneto klientų aptarnavimą, kad galėtų prašyti ir išsiimti kuo greičiau, ačiū už kantrybę. 2. Nuotraukos mūsų parduotuvėje yra visos nekilnojamojo fotografuoti po apdaila.Dėl apšvietimo ir atvaizdavimo problemų.Spalva yra taikoma nekilnojamojo daikto! 3. Gaminio dydis yra matuojamas vertus, dėl skirtingų matavimo metodų, ar ten yra apie 2-3cm klaida!Prašome žinoti!

[šiltas patarimai]: Šis produktas yra rankų spalvos, efektas bus subtilių skirtumų, todėl spalvos atspalvis taip pat yra skirtumas, Kai kurie skirtumai (rankų darbo produktai yra neišvengiama), gerus ketinimus priminti.

1819368137

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai