Vaikai Priekinės Sėdynės Dviračių Laikiklį Sėdynės, Sulankstomas Lengvas, Saugus, Patogus Neslidžios Turėklai Dviračių Priekiniai Mount Sėdynės

Vaikai Priekinės Sėdynės Dviračių Laikiklį Sėdynės, Sulankstomas Lengvas, Saugus, Patogus Neslidžios Turėklai Dviračių Priekiniai Mount Sėdynės

s17331

Nauja

Yra sandėlyje

€39.75 €23.85
Vnt.

Žymos: vyras žiedas kietas platina, ekrano apsaugų 70mai, ekrano apsaugų lumix, ekrano apsaugų tab 8, ekrano apsaugų 2side, ekrano apsaugų standžių, ekrano apsaugų 1 f 2, screen protector, zte s6, žiedas derliaus vyrams arabų.

Kulka Taškų:

1、Saugiai ir Patogiai: dviračio priekinės sėdynės leidžia jums saugoti akis dėl savo vaiko ir kelių.Storas paminkštinta pagalvėlė optimalų komfortą.Ir dviračio sėdynės funkcijos neslidžios turėklai už geresnį sukibimą padidinti stabilumą ir saugą.Pedalai siūlome saugos poilsio už savo vaikų kojas.

2、Lengva Įdiegti: vaikai dviračio sėdynės yra lengva įdiegti ant savo dviračio, nereikia jokių įrankių.Ir tai galioja kalnų dviračiai, hibridiniai dviračiai, sporto dviračiai.

3、Priekiniai Mount Vieta: vaikai dviračio sėdynės funkcijų priekyje montuojamas dizainas, geriau matyti ir malonus važiavimas dviračiu vaiku, ir šis vaikas dviračio sėdynės yra atsparios užtikrina jūsų vaiko saugumą galimos situacijos.

4、Patogus ir Sulankstomas: vaikai dviračio sėdynės yra sulankstomas ir lengvas, lengvai laikymo ir gabenimo.

5、Neslidžios turėklai: vaikai dviračio sėdynės yra priekyje montuojamas, matomas neslidžios turėklai, ir pedalus, ir daugiau dizaino detalės suteiks jums ir jūsų vaikui geriausia vairavimo patirtį.Ir vaikai dviračio sėdynės funkcijos tvirtas aliuminio lydinio vamzdis gali būti maksimalus svoris 20kg (44lbs).

Aprašymas:

Šio dviračio priekinės sėdynės leidžia jums saugoti akis dėl savo vaiko ir kelių tuo pačiu metu.Jis sulankstomas į kompaktišką dydį, lengvai saugojimo ir transportavimo.

Savybės:

Dviračio priekinės sėdynės leidžia jums saugoti akis dėl savo vaiko ir kelių.

Storas paminkštinta pagalvėlė optimalų komfortą.

Neslidžios turėklai už geresnį sukibimą padidinti stabilumą ir saugą.

Pedalai siūlome saugos poilsio už savo vaikų kojas.

Tvirtas aliuminio lydinio vamzdis gali būti maksimalus svoris 20kg (44lbs)

Lengva įdiegti ant savo dviračio, nereikia jokių įrankių, tinka dviračio sėdynės paštu: per 31.8 mm/1.25 pagal(maždaug).

Sulankstomas ir lengvas, lengvai laikymo ir gabenimo.

Specifikacijas(apie):

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Dydis: 40 * 21 * 45cm / 15.7 * 8.3 * 17.7 į

Svoris: 1312g / 2.9 lb

Pakavimo Sąrašas:

1 * Dviračių Vaiko Sėdynės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai