Automobilių MP3 Grotuvas, FM Siųstuvas, MP3 Grotuvas, laisvų Rankų įranga automobiline Radijo Garso Adapteris 12-24V Automobilių Cigarečių Žiebtuvėlis

Automobilių MP3 Grotuvas, FM Siųstuvas, MP3 Grotuvas, laisvų Rankų įranga automobiline Radijo Garso Adapteris 12-24V Automobilių Cigarečių Žiebtuvėlis

s91182

Nauja

Yra sandėlyje

€13.78 €10.48
Vnt.

Žymos: "bluetooth" automobilinis mp3 grotuvas, vyrai žiebtuvėliai, mp3, 1 din multimedia "android", stock žiebtuvėliai, "bluetooth" suzuki sx4, automobilio mp3 grotuvas su usb, blaupunkt car, clipper, auto car multimedia.

Savybės:

1. Didelis ekranas: Šis produktas turi 1,3 colio LED taškinės matricos ekranas, įkrovos ekrane įtampa, displayable dažnio failo vardą ir darbo statusą.

2. Suderinama su įvairių APPs": Šis produktas palaiko "Bluetooth" mobiliojo telefono muzikos atkūrimo, ir yra suderinamas su bendrojo lavinimo žemėlapis/music mobile app rinkoje, ir taip pat yra suderinamas su pagrindinėmis mobiliojo ryšio pokalbių programine įranga, skambučių.

3. Perjungiamos peržiūros režimas: Šis produktas palaiko U disko/atmintinės, kortelės, kurių viršutinė riba 128G, ir gali perjungti peržiūros režimai laisvai.

4. Klausytis muzikos, bet kuriuo metu: Šis produktas gali ne tik žaisti per dažnių, bet taip pat leidžia jums mėgautis gera muzika greitai ir lengvai.Ji taip pat remia susipažinę klausytis muzikos režimą.Su 3,5 mm garso kabelį, prijunkite automobilinį garso per AUX išorės žaisti režimu.Jūs galite klausytis muzikos, bet kuriuo metu.

5. Dual USB protingas įkrovimas: Šis produktas turi dvigubą USB, vieno prievado 2.1 protingas įkrovimas, kuris gali gerokai sutaupyti laiko.

Aprašymai:

1. Šis produktas turi dvigubą USB ir palaiko smart baterija, todėl jums nereikės laukti, kurios sutaupo daug laiko.

2. Šis produktas palaiko skambinimas laisvų rankų įranga, taip pat skambinančiųjų numerių funkciją, kuri yra patogi ir nemokamai skambinti automobilį.

3. Šis produktas yra suderinamas su įvairių programų, todėl galite klausytis muzikos, bet kuriuo metu, ir jūs galite pereiti į peržiūros režimą bet kada, tai labai patogu.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Dydis: 100*130*35mm

Veikimo režimas: jutiklinis mygtukas +

Modelis: BT-06

Plėtimo korta: Parama

Ausinių lizdas: 10

Ekranas: LED taškinės matricos ekranas

Sąsajos tipas: USB dual

Naudojimo įtampa: 12-24V

"Bluetooth" versija: 4.0+EDR

Muzikos formatas: MP3/WMA

Pradėti atstumas:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai