Nešiojamieji Elektriniai USB Drėkintuvas Ultragarsinis Super Tylus Difuzorius Oro Drėkintuvas Mini Rūkas kūrėjas, Automobilių Home Office

Nešiojamieji Elektriniai USB Drėkintuvas Ultragarsinis Super Tylus Difuzorius Oro Drėkintuvas Mini Rūkas kūrėjas, Automobilių Home Office

s90154

Nauja

Yra sandėlyje

€13.06 €9.27
Vnt.

Žymos: xioami degalų garų drėkintuvas, degalų garų drėkintuvas didelis, fortepijonas, fortepijonui remontas, oro drėkintuvas evaporatiwe, nešiojamų drėkintuvas drėkina, priedų fortepijonas, degalų garų oro drėkintuvas, fortepijonui imtuvas, degalų garų drėkintuvas elektros.

1. Ryškus spalvotas dviračių šviesos ir naktį žibintai-Tai cool spray drėkintuvas naudoja 6 rinkiniai, "ical" atmosfera, šviesos, šviesa yra minkštas ir lankstus, ne apakinti sukurti taikią atmosferą, ir suteikia raminančią rūko.Suteikti jums maksimalų patogumą.Naktį šviesa gali pagerinti jūsų miego kokybę.

2. Nauja patobulinta baterija versija-nešiojamas ir kompaktiškas dizainas yra labai patogu jums pasiimti bet kur.USB elektros energijos tiekimas yra suderinama su USB prievado bet koks prietaisas, užtikrinant, kad jis gali būti naudojamas miegamieji, biurus ir automobilius.

3. DC išjungti atomizing kino gamina dažnis arti išjungti iš 26dB (tyliau nei biblioteka), užtikrinti itin tyliai.Šis drėkintuvas nebus sutrikdyti jus, kai jums miegoti ir dirbti.Ji gali efektyviai drėkina sausą odą ir padėti jums sumažinti odos šveitimas.

4. Vienas pagrindinių kontrolės-portable USB drėkintuvai yra labai patogu naudoti.Vieno mygtuko paspaudimu kontrolės visomis funkcijomis, jums reikia tik paspausti maitinimo mygtuką kas 1 sekundę kontrolės rūkas.Paspauskite ir palaikykite įjungimo mygtuką 2 sekundes, kad spalvų šviesos funkcija.Paspauskite įjungimo mygtuką 2 sekundes, kad įjungtumėte naktį šviesos režimas ir paspauskite įjungimo mygtuką 2 sekundes išjungti šviesą.

5. Dviejų purškimo režimai ir automatinio išjungimo-Šis drėkintuvas yra dviejų purškimo režimai: nuolatinis ir su pertrūkiais režimu.Nuolat režimu, jis automatiškai išsijungia po 4 valandas.Į pertrūkiais režimu, jis automatiškai išsijungs po 8 valandas.Ji automatiškai išsijungia, kai vandens lygis yra žemas.Taigi, jūs neturite nerimauti, drėkintuvai yra daed nesant vandens.Nereikia nerimauti dėl saugumo, kai naudojama naktį.

Naudoti aplinką tausojančias medžiagas, tekstūra yra švelni, atsisako būti grubus, nesvarbu, kur jis dedamas, tai yra meno kūrinys, universalus, bet scena.

Milijonai aukšto dažnio svyravimai per sekundę leisti nanometrų lygio paversti bauda rūko į vandens tiesiai prie dugno raumenis, sumažinti sausumo nosies ertmėje, ir padaryti jūsų odos, pilną vandens.

310ml didelės talpos, nereikia įpilkite vandens, dažnai ilgą laiką naudoti.

Specifikacija

Pagrindinės įėjimo įtampa: DC5V/1A

Purškimo apimtis: 35-45L/h

Darbinė srovė: ≈400mA

Vandens puodelio talpa: 310ML

Naudojimo laikas: nuolat purkšti 4 valandų / pertrūkiais purškimo 8 valandas

Spalva: Balta / Žalia / Rožinė

Medžiaga: plastikas

Dydis: 79 x 79 x 140mm

Pakuotės Turinys:

1 x drėkintuvas

1 x USB kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai