Aliuminio Lydinys Stovo Adapteris Dviračio Rankenos Vandens Butelis Narve, Puodelio Laikiklis, Adapteris 360 Laipsnių Dviračiai, Dviračių Aksesuarai, Juoda

Aliuminio Lydinys Stovo Adapteris Dviračio Rankenos Vandens Butelis Narve, Puodelio Laikiklis, Adapteris 360 Laipsnių Dviračiai, Dviračių Aksesuarai, Juoda

s18516

Nauja

Yra sandėlyje

€3.03 €2.09
Vnt.

Žymos: butelis narve ciklas, dviračių laikiklis vandens, dviračių narve, dviračių butelis anglies turėtojas, f12 rėmelį, butelis narve turėtojas, dviračių butelis narve anglies, kolba turėtojas, silikono sekso lėlė big ass ir boobs, bottl turėtojas.

Aprašymas:

Tai yra praktinis puodelio laikiklis, kad jums atnešti gerti greitai, o žirgais.Pagaminti iš lengvo aliuminio lydinio, šis rankenos taurės savininkas ultra plonas kūnas, ir jis yra patvarus naudoti.Šio puodelio laikiklis gali laikyti labiausiai 500ml paketus arba 500ml PET butelius, siekiant išlaikyti savo gėrimo po ranka ir saugiai į vietą per žirgais.Be to, šis vandens butelio laikiklį, aš galiu spręsti daugumai motociklų, dviračių, transporto priemonių su 7/8-1 cm, rankenų .Ką jūs dvejoja dėl?

Savybės:

1. Pagaminti iš lengvo aliuminio lydinio, šis rankenos taurės savininkas ultra plonas kūnas, ir ji yra stiprus ir patvarus naudoti.

2. Šio puodelio laikiklis yra labai praktiška su tvirtinimo laikiklis, lengva įdiegti ir nustatyti.

3. Didelis guolis pajėgumus, gali turėti labiausiai 500ml paketus arba 500ml PET buteliai, išlaikyti savo gėrimo po ranka ir saugiai į vietą per žirgais.

4. Tvirta konstrukcija, išvengti deformacijos žalą, paprastas ir praktiškas dizainas, patogus atnešti gerti iš butelio laikiklį.

5. Idealiai tinka daugumai motociklų, dviračių, transporto priemonių su 7/8-1 cm, rankenų .

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Lengvas Aliuminio Lydinio

Spalva: Juoda, Sidabrinė, Mėlyna, Raudona(pasirinktinai)

Puodelio Laikiklis Dydis: 14,5 x 9.5 x 6.5 cm/5.7" x 3.7" x 2.6"

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 86g

Įmontuoti: daugumai motociklų, mopedų, dviračių ir kitų transporto priemonių su 7/8"-1" vairą

Pakuotė:

1 x Motociklo Puodelio Laikiklis

1 x Motociklo Puodelio Laikiklis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai