50-ojo Gimtadienio Dekoro Rinkinys su Gimtadieniu Balionas Reklama Skaičius "50" Balionai " Mylar Folija ir Kolbų Šalies Prekių

50-ojo Gimtadienio Dekoro Rinkinys su Gimtadieniu Balionas Reklama Skaičius "50" Balionai " Mylar Folija ir Kolbų Šalies Prekių

s61079

Nauja

Yra sandėlyje

€12.91 €7.23
Vnt.

Žymos: su gimtadieniu bannere, ūkio sunkvežimių gimtadienio, pledas gimtadienio reklama, šiukšlių sunkvežimis gimtadienio, sunkvežimių, traktorių gimtadienio, purvo sunkvežimis gimtadienio, rašyti gimtadieniu reklama, scenarijus su gimtadieniu reklama, juln gimtadienio reklama, sunkvežimių, lengvųjų automobilių gimtadienis.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

PRABANGA & ELEGANTIŠKAS 50-ojo GIMTADIENIO DEKORACIJA - Ar jūs norite, elegantiškas šalis dekoracija švenčia savo 50-mečio Gimtadienis ar jubiliejus?Auksas 50-ojo gimtadienio dekoracijas, kad bus įvykdyti jūsų svajonių šalis, set-up.Jums tikrai patinka apsvaiginimo poveikį šis elegantiškas ieško skaičius balionų rinkinys!

Puikus priedas prie jubiliejai, beach party, atostogų ar net naudoti kaip namų/biuro puošmena puikus papildymas papuošti kambarį, salę, sodą, beach party, biure, arba savo namuose.

DAUGKARTINIO naudojimo & TVIRTAS AUKSO BALIONAI PACK - Ar tai 50-ojo gimtadienio, 50, vestuvių jubiliejų ar kitas šventes, šios Klasės " A " kokybės Gold 50 Balionų Rinkinys gali būti naudojami įvairiais būdais.Jis yra pakankamai tvirtas stovas ilgų valandų rodymo.

UNIKALUS & STILINGAS ŠALIS DEKORO RINKINYS ADD-ONS - Organizuoti madingas ir prabangus-atrodo 50-mečio gimtadienis ar jubiliejus?Šviesos iki renginio tai 50 gimtadienio dekoracijas jam.Padaryti jūsų šalies atveju didelis hitas su "oskarą" teminius šalis, prabangus aukso tematikos dekoro, arba galaktika, teminius šalis.Skubėti, užsakymą dabar!

spalva:Aukso+Juoda

Medžiaga:Aliuminio folija

Pakuotės Turinys:

1* nustatyti Gimtadieniu Reklama

1* 50-mečio Aukso Folija Balionas

2* Black Star Folija Balionai

2* Aukso Žvaigždė Folija Balionai

8* Aukso Lateksiniai Balionai

8* Juodos Spalvos Lateksiniai Balionai

1* Klijų Taškų

1* roll Juostelės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai