1pcs baby shower balionai Amnimal aštuonkojai balionai Aliuminio Folija Ballon naujųjų metų dekoracija 2019 gimtadienio dekoracijos

1pcs baby shower balionai Amnimal aštuonkojai balionai Aliuminio Folija Ballon naujųjų metų dekoracija 2019 gimtadienio dekoracijos

s112067

Nauja

Yra sandėlyje

€1.69
Vnt.

Žymos: mažas pompoms pastelinės rožinės spalvos, neršti xiaomi redmi 5 pastaba., šilta striukė apykaklės moteris, northface kuprinės juoda, moterų palaidinė nėrinių švarkas, vientisos spalvos palaidinė mokykla, platus rankogalių apyrankę emalį, ratų tarpiklius adapteris uaz, mikrofonas šviesos vaikai.

Sveiki atvykę į parduotuvę

Speciali Pastaba:

Nes balionas yra pažeista tranzitu, - prašome fotografuoti mums,

Susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba bus spręsti jums.Prašome neblogai peržiūrą, ačiū

Dėl kai kurių tolimų šalių, ilgą laiką transporto mums pranešimą mes pratęsti gavimo, siekiant užtikrinti saugų atvykimą savo paketą.

Jūs taip pat galite spustelėkite žemiau esančią nuorodą, kad pamatytumėte išsamią informaciją, kaip naudotis pirkinių krepšelis.

Mokėjimo

1.Saulesvilos.lt priimti šiuos mokėjimo būdus: visa, mastercard,QIWI, "western union" ir t/t " (banko perdavimas) 2.Pirkėjas apsaugoti: Saulesvilos.lt tik išleisti mokėjimo mums patvirtinę deliever jūsų užsakymą.

Pristatymas 1. Nemokamas pristatymas Tik siųsti Kinija Paštu, Oro Paštu, Australija, Kanada, Jungtinė Karalystė, Jungtinės amerikos valstijos bus paprastai trunka nuo 15 iki 30 dienų atvykstant į kitas pasaulio šalis, paprastai užtrunka nuo 20 iki 50 dienų atvykti.Galimybė vėlavimo ne mūsų kontrolės, kai kurie sklypai gali būti atidėtas, galbūt vartojant daugiau nei 30 ar 50 dienų atvykti. 2. Jei jums reikia prekių skubiai , prašome pasirinkti laivybos būdas, EMS, DHL ar Fedex ir mokėti papildomai, laivybos mokestis (5-10 dienų atvykti jums). 3.Mūsų kaina neįeina mokesčiai,PVM,ir kitų mokesčių.Jei jūsų šalies Muitinės renka muitai, jums reikės sumokėti muito mokesčius.Paslaugos 1.Jei yra kokių nors problemų, produktus, prašome susisiekti su mumis pirma, ir mes galime derėtis dėl ji.Mes stengiamės ją išspręsti tinkamai.Jei jūs tikrai nenoriu, nenoriu, prašome juos siųsti atgal į mus per 7 dienas, ir jums turėtų būti grąžinti laivybos kaina.Po to, kai mes gavome grąžinti prekes, mes suteikiame savo visa grąžinamoji išmoka. 2.jūs galite susisiekti su mumis bu trademanger arba palikti mums pranešimą arba rašykite mums, wewill atsakymą jums per 24 valandas, ir per 36 valandas savaitgalis.mūsų darbo laikas: ESU 8:00~PM 22:00 (Pekino laiku) Atsiliepimų Jums pasitenkinimo ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei esate saticfied su iš daiktų ir paslaugų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<