Auto Interjero Aksesuarų Pagalvėlės Apima Prekių Pagalvėlė Automobilių Saugos Diržų Pečių Šiltas Trumpas Pliušinis Saugos Pečių Apsauga

Auto Interjero Aksesuarų Pagalvėlės Apima Prekių Pagalvėlė Automobilių Saugos Diržų Pečių Šiltas Trumpas Pliušinis Saugos Pečių Apsauga

s59647

Nauja

Yra sandėlyje

€1.16 €0.81
Vnt.

Žymos: pavydas valymo servetėlės, jean vaikas mergina 4 metus, audi q5 žibintuvėlis atgal audi, panda skėtis budapeštas, jack wolfskin, paltai vyrams, jean kūdikių 24 mėnesių berniukas, džinsinio audinio striukė 2018 black, panda siena lipdukas mielas, jean vaikas berniukas ir 13 metų.

Savybės:

Šio Automobilio Sėdynė Dirželio Apima yra puikus sprendimas laikyti jūsų kūdikiui patogiai, o yra jų automobilinę kėdutę ar vežimėlį.Puikus Dušo Dovana, kad tiesiog WOW bet jauna mama su išskirtiniu patogumui.

Mūsų Automobilio Sėdynė Dirželio Apima pagamintas iš stipraus pluošto audinio ir bus patogus visais metų laikais, Super minkštas aksominis pliušinis audinys, kuris neleidžia dirželis dirginimas ir trina padeda kūdikio būti patogūs, o sėdintys automobilio sėdynės, vežimėliais, bouncer sėdimos vietos ir kūdikių sūpuoklės.

Mūsų Automobilio Sėdynė Dirželio Apima matavimo 10.5" x 2,5" (27 x 6.5 cm) tinka snuggly aplink diržą, visų dydžių, Tai Kablys Ir Kilpa reguliuojamas būti pasirinktinis tilptų.

Mūsų Automobilio Sėdynė Dirželio Apima dirbs gerai su abiem automobilio sėdynės ir vežimėlio diržų sistemos, Tai skalbti mašinoje ir džiovyklėje sausas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aukštos kokybės vilnos

Dydis: 27 x 6.5 cm

Spalvos: Juoda, Violetinė, Pilka, Mėlyna, rožinė

Pakuotė: 2 vnt automobilių sėdynės apima dirželis

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai