Vaisių Krepšelis Virtuvės Namų Puikų Nerūdijančio Plieno Laikymo Krepšelis Darbalaukio Tarnybos Vidaus Daugiafunkcinis

Vaisių Krepšelis Virtuvės Namų Puikų Nerūdijančio Plieno Laikymo Krepšelis Darbalaukio Tarnybos Vidaus Daugiafunkcinis

s5734

Nauja

Yra sandėlyje

€6.67 €5.00
Vnt.

Žymos: žalia papuošalai hoopas auskarai, išskirtinių daiktų aušintuvas krepšiai, "pasidaryk pats" amatų drabužis įrašus, madinga v kaklų striukės, kasdien dėvėti stiliaus švarkai, džinsinio audinio svajotojas, liemenės, paltai, vaikiška dovanos smėlio paplūdimio žaislai, papuošalai, aksesuarai bangles, valgių mėgėjams, salotos plokštės.

Spalva: Juoda

Medžiaga: Geležis

Procesas: suvirinimo + dažai

Stilius: Skandinavijos minimalistinio stiliaus

Gaminio dydis: aukštis 13,5 cm, skersmuo 26 cm

Svoris: 225g

Puiki oro cirkuliacija - Tegul jūsų vaisių ir daržovių kvėpuoti.Su kvėpuojantis konstrukcija leidžia orui cirkuliuoti geriau ir užkerta kelią greitai pelėsių augimą.Dabar galite pamatyti, kurie saldūs vaisiai slepiasi apačioje dubenėlį.

Universalus - Kas gali būti geriau nei meile, nustatyti stalo pusryčiai?Mūsų modernus vaisių dubuo taip pat galite tarnauti nuostabiai šviežios bandelės.Bon apetit!

Tvirtas ir patikimas - gardelių yra pagamintas iš patvarios, tvirtos plieno ir aukštos išorinės sienos, užtikrinti saugų turėti savo maisto, - be ženklų formavimo ant vaisių.

Modernią išvaizdą - Dėl tamsaus metalo ir šviesios medienos, vaisių dubuo suteikia jūsų virtuvės ypatingą nuojauta.Būtina turėti savo namuose.

Puiki dovana idėja - Daugelis iš mūsų klientams pirkti prekę kaip dovaną, už vieną iš jų artimuosius.Ar Kalėdos, gimtadienis ar tiesiog norėčiau, kad mūsų produktai visada eiti gerai, nes jie yra labai praktiškas ir stilingas tuo pačiu metu!

Pakavimo sąrašas:

1*Vaisių krepšelis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai