1 vnt stalčiuko 360 Laipsnių Besisukantis Apvalus Daugiafunkcį 2 Pakopų Lentyna Virtuvės, Miegamojo, Vonios kambario,

1 vnt stalčiuko 360 Laipsnių Besisukantis Apvalus Daugiafunkcį 2 Pakopų Lentyna Virtuvės, Miegamojo, Vonios kambario,

s43709

Nauja

Yra sandėlyje

€27.88 €14.50
Vnt.

Žymos: batų suknelė, aukštakulniai, batų moterų medicinos p, batų vaikų berniukų 26, batų spintelė 20 kubeliai, batų kompiuterio kempingas, batų kailio moteris vasarą, philips sc2007 peržiūros, batų atsitiktinis žmogus suknelė, batų mergina paauglių krepšelio.

Aprašymas

Su šiuo stalčiuko, daug patalpoje gali būti išsaugotas. 2-lygio stalviršio stalčiuko, gauti išsamų vaizdą apie jūsų daiktus ir lengva pasiekti, puikiai organizuoti savo darbalaukį ir išlaikyti dalykų, saugiai saugomi ir patogiai po ranka.

Savybės

- Spalva: Atsitiktinė spalva.

- Medžiaga: PP.

- Dydis: 26,5 x 26,5 x 17cm.

- Dviejų sluoksnių sukamosios saugojimo padidina saugojimo vietos, ypač kampe spintos ir giliai bazė spintos, kurioje prekės gali būti sunku pasiekti.

- Daugiasluoksnė, krovimas lentyna siūlo vietos valgių paruošimo darbai platforma, idealiai tinka taupyti erdvę.

- Idealiai tinka saugoti prieskoniai, pagardai, užkandžiai, konservai prekių, druska, ar namų elementus, pavyzdžiui, losjonai, makiažo, nagų blizginimo priemonės, veido rankšluosčiai, valymo, muilas, šampūnas, peiliai ir daug daugiau.

- Idealiai tinka virtuvėje, vonios kambarys, miegamasis, gyvenamasis kambarys.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

1 x stalčiuko

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai