Pranešk Apie Netikrą Gėlės, Dirbtinių Augalų Ryškus Vynuogių Rotango Lapų Kabo Sienos Žolė Augalų Lapų Sode Šalis, Vestuvių Dekoras

Pranešk Apie Netikrą Gėlės, Dirbtinių Augalų Ryškus Vynuogių Rotango Lapų Kabo Sienos Žolė Augalų Lapų Sode Šalis, Vestuvių Dekoras

s5654

Nauja

Yra sandėlyje

€3.68 €2.17
Vnt.

Žymos: dekoro gėlių sienos, artifici gėlių, gėlių skydelis, sienos vestuvių, dirbtinių rožių sienos, gėlių skydas sienos, "pasidaryk pats" gėlių sienos, gėlių siena balta, fonas gėlių, 3d gėlių sienos.

Produkto Aprašymas:

Pagrindinė Medžiaga:Plastikas

Ilgis:91cm/į dabartinių 35.8

Skaičius, Vnt:1PC

Augalų Stilius:Vynuogių

Spalva:Šviesiai Žalia, Tamsiai Žalia

Savybės:

Pagamintas iš Plastiko.Bendras Ilgis: 91cm/dabartinių 35.8 į.

Puikus dekoro vestuvėms ir kitoms progoms.Šių sodrus dirbtinis wisteria vynmedžiai yra gražus ir tobulas simbolis pavasarį ir pratęsti gyvenimą bet kokia proga.

Grožio dirbtiniai augalai yra, kad jūs galite mėgautis atrodo tu trokšti, bet neturite jaudintis neturi laiko laistyti, genėjimą ir kitus priežiūros.

Ji gali būti naudojama dress up jūsų namų ar leisti jai lipti į viršų, jūsų langą ar grandinių izoliaciniai vamzdeliai, veikiami elektros instaliacija, laiptai, TV prie sienos, ir tt.

Puikiai tinka visų rūšių apdailos.Ypatingoms progoms ar ilgalaikis, patalpose ar lauke, patys ar kaip susitarimas, dirbtinės gėlės.

Pakuotė:

1 x Dirbtinių Augalų

Pastabos:

1.Perėjimas:1cm=10mm=0.39 colių,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.

2.Dėl ekrano skirtumas,spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis,prašome leisti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai