Kalėdų, Valentino Dienos Dovana, Dirbtinių Gėlių Muilo Gali "PASIDARYK pats" New Rose --M25

Kalėdų, Valentino Dienos Dovana, Dirbtinių Gėlių Muilo Gali "PASIDARYK pats" New Rose --M25

s11099

Nauja

Yra sandėlyje

€9.33 €7.27
Vnt.

Žymos: zqnycy putų gėlių, artifici gėlių, erškėtuogių aliejus, valentino dieną, rožių muilas, kalėdų dirbtinių gėlių žolės, gėlių muilo, Rožė, muilo akmuo, šilko visterija.

Kalėdų, Valentino Dienos Dovana, Dirbtinių Gėlių Muilo Gali "PASIDARYK pats" New Rose --M25 Prekės Specifikacija:

Savybės:

1.Naujas rose yra natūra, dovanų atneša šypseną, bet merginos veidą, tiesiog apie bet kurią dieną.Ji nėra net turi būti ypatinga proga dovanų šią gražią Naujų rožių.Jei norite, kad jūsų mergina ar žmona jaustis ypatinga, kad šią brangią dovaną jau šiandien!

2.Naujas Rose : Nuo paauglių ieško miela dovana vyrams planuoja ypatingą dovaną savo žmonoms, šis mielas pliušinis yra tikri, kad puiki dovana bet kokia proga.Ji veikia kaip gražus gabalas apdailos namų ar biuro ir gali tarnauti, kaip malonus atmintį, kad prisimena ypatingą dieną, ji jubiliejų, vestuvių, gimtadienio, Valentino Dienos arba dieną, Motinos Dieną Naujos rose Valentino Dieną.

3. Aukštos Kokybės Naujas rose Medžiagų: Mes tiki kokybei, o ne kiekybei.Norėdami, kad dovana, unikalus ir prabangus, mes naudojame tik aukštos kokybės medžiagos.

4.Naujas rose skirtas Patvarumo:visą dovana, įskaitant vyniojimo, skirta pernai.Kaip rezultatas, jūs pastebėsite, kad jūsų dovana gali trukti ilgą laiką, iš tikrųjų ji gali būti paskutinė.Jis gali būti naudojamas simbolizuoja amžiną meilę savo partneriu.

5.Puikiai Supakuotos Malonumas Gavėjas:, Nes mes įdėti daug laiko ir pastangų, kad sukurtų kiekvienas gabalas, mes taip pat džiaugiamės, kad padaryti tobula dovana pakuotės ji graži pakuotė.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

1.Medžiaga: medžiaga rose yra Muilo gėlių .Jis jaučiasi labai minkštas ir sklandžiai.

Amžinai Gėlės - Idealus, kaip dekoratyvinis gabalas jūsų namuose ar biure.

2.Geriausia Dovana:Geriausia dovana Kalėdų, Jubiliejai, Gimtadieniai, Vestuvės, Valentino Diena ar bet kokia proga, kuri užtikrina unikalų ir brangiausia dovana.

3.Ilgalaikis Meilės:Dovana, pagaminti iš dirbtinių rožių, kad bus amžinai.

4.Puiki Dovana: - geriausia dovana Kalėdų, Jubiliejai, Gimtadieniai, Vestuvės, Valentino Diena ar bet kokia proga, kuri užtikrina unikalų ir brangiausia dovana.

5.Spalva:Atsitiktine spalva

Komplektą Sudaro:

100 vnt. Naujų rose

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai