30PCS 80cm ūgio Alifatiniai Grindų Vazos, Aišku, Gėlių Vaza Stalo Puošmena Santuokos Šiuolaikinių ir Senovinių Gėlių Stovas Kolonėlių Vestuvių Dekoras

30PCS 80cm ūgio Alifatiniai Grindų Vazos, Aišku, Gėlių Vaza Stalo Puošmena Santuokos Šiuolaikinių ir Senovinių Gėlių Stovas Kolonėlių Vestuvių Dekoras

s4808

Nauja

Yra sandėlyje

€740.92
Vnt.

Žymos: bluetooth kolonėlė, juostelės coluna, puošmena dalys, dekoro vaza, skalbiniai, stalo lape, vestuvių stalo gėlių puošmena, gėlių kamuolys, aukšta vaza, antikvariniai metalo vaza, aišku, glasd vaza, vaza.

Akrilo Modernus, Stačiakampio Stovėti Geometrinis Vaza/Akrilo kadrų/ Aukščio Stovas/ Keturių Lazdele Stovi/Skaidrus Vaza Stove/ Puošmena

♥ Dydis: 80 cm (31.5 cm) aukščio, 20 cm (7.87 colių) skersmens.

♥ AIŠKIAI IR ELEGANTIŠKAS DIZAINAS: Ateina su modernaus stiliaus, tai gėlių skiltis yra spalvingas ir daro jūsų vestuvėms, šalys ir specialių renginių unikalus.

♥ UNIVERSALUS: puokštė rėmas yra atitikimo su gėlėmis ir dirbtinės gėlės, prefektas už vestuvių stalo dekoracija centerpieces, praėjimų kelių švino, šalies takas puošimas, renginių dekoratyvinis džiaugtis, jis taip pat tinka namų dekoro, gyvenamasis kambarys, kavinė, baras, viešbutis, arba kaip dovana.

♥ LENGVAS montavimas IR IŠARDYMAS: Įdiegti kiekvienoje 4 varžtus viršuje ir apačioje bazę, tai ramstis gali būti lengvai įdiegti sau ir techninės priežiūros, su švaria šluoste.

♥ KOKYBĖS UŽTIKRINIMAS: ekrano stendai yra gerai supakuoti pagal polyfoam ir dokumentuose, kurie užtikrina saugų atvykimą į paskirties vietą.Mes garantuojame nemokamą keitimą, jei jums gauti bet kokią žalą elementą.

Pastaba: Gėlių nėra įtrauktas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai