Moterų Rankos Padengti Orui Naftos-įrodymas, Nėrinių Rankovės Biuro

Moterų Rankos Padengti Orui Naftos-įrodymas, Nėrinių Rankovės Biuro

s86011

Nauja

Yra sandėlyje

€2.50 €1.75
Vnt.

Žymos: šviesos hilux vigo 2007, vidaus pavarų freehub, mens žiemos skrybėlę ryklys, apima huawei20p lite, aspektas akmens jungtis, byla iphone 6 mr bean, vyrai lige touch žiūrėti, lėlės, namai masto 124, lg g4 stylus atveju bts.

Kulka Taškų:

1、Dienos Darbo Naudojimas: Ji gali išvengti išsiliejimo, purslų ar likučių kasdieniame darbe.

2、Kvėpuojantis ir atsparus Dulkėms: apsaugos nuo užsiteršimo, purvo atsparus, kvėpuojantis ir atsparus dulkėms, jis gali būti naudojamas darbo, studijų, tiek namų ruošos.

3、Platus Naudojimas: Jis tinka labai švarūs kambariai, elektroninių produktų gamybos srityse, valytoja, pakavimo pramonės, dekoratorių ir verslininkai.PE rankovėmis gali būti naudojamas tatuiruotė parduotuvėse, paveikslai, remontas ir kt.

4、Naftos-įrodymas, ir Anti-bangavimas: Universalus, vyrams ir moterims, apsaugos nuo užsiteršimo, aliejus-įrodymas, ir anti-bangavimas Galima plauti ir naudoti pakartotinai.

5、ilgalaikis Naudojimas: Ji saugo ilgalaikio naudojimo negalės jūsų rankos.

Savybės:

Lengvas, apsaugos nuo užsiteršimo, minkštas ir patogus, purvo atsparus ir patvarus, užkirsti kelią rankogaliai iš yra purvinas ir sunku pašalinti, tinka namų ruošos darbus, biuro, kasdien apsauga.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: minkšta flanelė ir akies audinys

Dydis: rankovės ilgis: apie 22cm/8.66 colių rankogaliai: apie 15.5 cm/6.10 colių

Pakavimo Sąrašas:

Rankovės*2

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai