Naujų Egzotinių Drabužiai moterims seksualus Atvira Tarpkojo Užtrauktukas bodysuit Egzotinių Leotard Kostiumai Latekso dirbtinė oda Teddies naktinis klubas, baras

Naujų Egzotinių Drabužiai moterims seksualus Atvira Tarpkojo Užtrauktukas bodysuit Egzotinių Leotard Kostiumai Latekso dirbtinė oda Teddies naktinis klubas, baras

s4760

Nauja

Yra sandėlyje

€19.24 €14.43
Vnt.

Žymos: jumpsuit apatiniai, bodysuit latekso, bodysuit erotinis moterų, atviro šakumo teddy, bodi oda, odinis kostiumas, catsuit oda, plus size teddy, apatinis trikotažas teddy leotard, atviro šakumo teddy oda.

Dydis : M-5XL

Prašome palyginti su informacija, dydžių tavo, prieš jūsų užsakymą,Ir leisti 1-2cm skiriasi dėl to, kad rankinis matavimas,ačiū.

Pakuotės sudėtyje: bodysuit*1

1.Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2.Nemokamas Pristatymas Visame Pasaulyje. 3.Mes negalime accpet keistis asmeninės informacijos ar atšaukimas, kai jūsų užsakymas buvo vežamos.

4. Mes negalime siųsti savo užsakymą, jei turite ne įrašykite gavėjo telefono numerį ir pašto kodą.

Q1:Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

A:Dėl didmeninės prekybos,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 4-7 darbo dienas atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Q2:Kur gali stebėti savo paketą ?A:Jūs galite sekti savo paketą ne www.17track.net/en naudojant sekimo numerį mes teikiame.Q3:Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?A:Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai