SW07A061 20D vien aksomo galvos warpped suknelė bodystocking

SW07A061 20D vien aksomo galvos warpped suknelė bodystocking

s155210

Nauja

Yra sandėlyje

€8.42
Vnt.

Žymos: bodystockings mini, bodystockings gėjų, bodystockings didelis, visą bodystockings, plonas bodystockings, kalėdų bodystockings, besiūliai bodystockings, nėriniai bodystockings, bodystockings mens, moteris bodystockings.

20D vien aksomo galvos warpped suknelė bodystocking SW07A061

Vien, galvos suvynioti, netoli tarpkojo, ilgomis rankovėmis dressbodystocking.Wworn iš viršaus galvos iki kojų, o atgal yra be užtrauktuko, ir gali būti tiedthe viršuje.

Medžiaga: 20D aksomo

Spalva: Juoda, Smėlio

Dydis: 1cm=0.394 colių, 1ft=12inch, 1kg=2.2 kg

Dydis L turimas tinka aukštis 160-180, hip

Asmens užsakymą:

Pirštinės gali būti pagamintas remiantis stiliaus.Pirštinės ir movos yra integruota, kuris negali būti išardyta, papildomų $6 yra reikalingas.

Pristatymo Detales

Tai trunka apie 7-15 dienų JAV,UK ir AS, apie 15-45 dienų ir į kitas šalis.Pristatymas gali įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų. .Paprastai tai užtruks 20 45 dienų dėl Reguliaraus Oro Pašto atvykti.

Mes negalime garantuoti, atvykimo laiko.Ir taip pat mes nenorime gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

1) Mes gali sujungti pašto daug laimi, kad patikrinti mūsų parduotuvės!

2) Straipsniai paskelbtas atsargus, matinis polymailers ar burbulas maišeliai.

3) prekės bus išsiųstos 24-72 valandas nuo prašymo gavimo dienos mokėjimo.Mes susisieksime su jumis iš anksto jei trūktų.

4) Mes pasirinkti Kinija Paštu Oro ir Kinija, EMS, kurios yra pigiausia Kinijoje dabar, tikiuosi gauti savo supratimą apie didelio tarptautinio krovinių vežimo išlaidas, net, atrodo, galėtų pasivyti vienos prekės kainą, mes negalime pakeisti, ačiū!

Laivybos Mokestis: (Priklauso nuo Vietos)

Pirmą Elementą kaina JAV$3-8 ir kiekvieną papildomą prekės kaina JAV$1.Daugiau nei 10 dalykų bus turėti specialų pasiūlymą (Prašome klauskite) greitojo Pašto Paslaugos (EMS), reikės maždaug US$5 iki 25 JAV dolerių už mažiau nei 500g.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai