Kalėdų Dekoro Led Kamuolys Vestuvių Šventės Šalis Dekoro Priemonė Skaidrus LED Šviesos Balionas Apvalus Burbulas Kamuolys

Kalėdų Dekoro Led Kamuolys Vestuvių Šventės Šalis Dekoro Priemonė Skaidrus LED Šviesos Balionas Apvalus Burbulas Kamuolys

s4338

Nauja

Yra sandėlyje

€1.48
Vnt.

Žymos: šviesos spalvos kamuoliukų, balao led, balionas gimtadienis, balionas, balionas led, kaukė šviesos kamuoliai, balionas bobo, žmogaus burbulas žaidimas, balao kalėdų, kamuolys bobo.

Lanksti viela LED šviečia spalvotos šviesos ir jį lengva formuoti ir lenkimo aplink balioną.

Produkto aprašymas 1. Tai yra idealus dekoratyvinis balionas vakarėliams ir šventėms.Jis gali būti naudojamas su kitomis balionai geriau atostogų poveikį. 2. Balionai yra ne tik dovanos vaikams, gimtadienis šalys, bet taip pat, kaip dekoracijos suaugusiems. 3. Ir įvairiuose festivaliuose, puikus dekoro reikia, kad šventinę atmosferą.LED balionai gali sukurti gerą atostogų nuotaiką ir priversti žmones jaustis geriau!

Atkreipkite dėmesį: pagrindiniai balionas gali būti pripūstos su pripučiami įrangos, nereikia pūsti balionų su burna.Nedėkite balionus prie ugnies šaltinių, aštrių daiktų, cigaretės ar cigarečių žiebtuvėliai.

Produkto atributas Medžiaga: PVC Amatų: rankinis Baliono tipas: liftas, oro balionas Forma: apvali Spalva: skaidri

Šiltas priminimas 1. Prašome prisiminti, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymus / etc, tai ten bus kai kurie šiek tiek skiriasi, nuotraukos spalvų ir tikrąjį daiktų.Matuojant ranka, nukrypimus 1-2 cm yra įmanoma. 2. Prašome palikite mums žinutę, jei turite kokių nors klausimų.Mes pasistengsime atsakyti ir siūlome jums mūsų geriausias paslaugas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai