10 ml, Natūralus Aromaterapija Grynas eterinis Aliejus, Rozmarinų, Snapučių Eukalipto kvapiųjų kanangų (Ylang Atsipalaiduoti Kvepalų Sveikas Aliejus Difuzoriaus Degiklis

10 ml, Natūralus Aromaterapija Grynas eterinis Aliejus, Rozmarinų, Snapučių Eukalipto kvapiųjų kanangų (Ylang Atsipalaiduoti Kvepalų Sveikas Aliejus Difuzoriaus Degiklis

s18233

Nauja

Yra sandėlyje

€1.78 €1.53
Vnt.

Žymos: pelargonija augalų, vandens smilkalų degiklis, incence bumer, urmu smilkalų laikiklis, aromaterapija difuzinis, ylang kvapiųjų medžiagų, nuotrauka dzeno, naftos degiklis degiklis, aromatinės lempos wa, degiklis aliejus.

Kulka Taškų:

1.Saugus naudoti: Žaliavos, iš natūralių augalų ekstraktai, jis yra sveikas ir kvepia gera.

2.Gera vandens tirpumas: vandenyje tirpus eterinio aliejaus su gera tirpumas vandenyje yra labiau tinkamas naudoti drėkintuvai.

3.Slėgio mažinimo: eterinis aliejus naudojamas aromaterapijoje, prašome protą ir kūną, ir pamiršti psichinę įtampą generuoja gyvenimą ir darbą.

4.Augalų eteriniai aliejai, ekstraktai: Ji turi ne tik ypatingą skonį, bet taip pat yra stebuklinga poveikį.

5.Išgryninti orą: Pridedant eterinių aliejų aromatas lempos gali padaryti jums jaustis gerai ir jis taip pat gali atlikti svarbų vaidmenį, valantys orą.

Aprašymas:

Tai aromaterapinis eterinio aliejaus su stebuklinga poveikį, specialiai sukurta drėkintuvas lempos.Žaliavų iš natūralių augalų ekstraktai, jis yra saugus, sveikas ir kvepia gera.Pridėti eterinių aliejų aromatas lempos gali padaryti jūsų odą, drėkina, skatina odos ląstelių atsinaujinimą, nuraminti savo emocijas, ir ji taip pat gali vaidinti vaidmenį, valantys orą.

Informacija:

Stilius: citrinžolės, rozmarinų, eukaliptų, saldžiųjų apelsinų, arbatmedžio, pelargonijos, Cananga odorata

Neto masė: apie 10ml

Veiksmingumas:

Citrinžolės Citrinžolių: dezinfekavimo ir gaivus

Rozmarinas: odos sugriežtinimas

Eukalipto: oro valymo ir sterilizavimo

Saldžiųjų apelsinų: Odos drėkintuvai

Arbatmedžio: antibakterinis ir anti-uždegiminių

Pelargonija: - skatina odos ląstelių atsinaujinimą

Cananga odorata: ramina emocijas

Pastaba:

Prašom nenaudoti nėštumo metu.

Sąrašas:

1* eterinis aliejus

Pastabos:

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis per pardavėjo naujienas pirmą kartą, mes jums tinkamą sprendimą per 24 valandas!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai