Su 120pcs Moliuskui Smilkalai Kūginiai Dervos Moliuskui Smilkalų Degiklis Handmake Keramikos Censer Turėtojas Home Office Amatai

Su 120pcs Moliuskui Smilkalai Kūginiai Dervos Moliuskui Smilkalų Degiklis Handmake Keramikos Censer Turėtojas Home Office Amatai

s47717

Nauja

Yra sandėlyje

€16.37 €6.38
Vnt.

Žymos: barbė naktį suknelė, lova soakers 60x60, paklodės galaxi, žvakės čihuahua, barbė plaukų dažai, barbė nightdress, žvakės 20 cm led, lova, sofa odnushki, lova lentelės.

Kulka Taškų:

1、Išskirtinį Kūrinys: keramikos smilkalų degikliai visi rankų darbo, nekenksmingas.Šviesos smilkalai kūginiai, dūmų gaus žemyn, pilna paslapčių.Pavyzdžiui, hot spring, kaip teka vanduo, jis atrodo paslaptingas ir spalvingas krioklys, labai gražus ir akį traukiantis.

2、Paketą Įeina: 1 keramikos smilkalų degiklis, 1 keramikos pagrindo smilkalų degiklis, 120 nugaros srautas smilkalų, 1 neslystantis kilimėlis, 1 langelis 20 smilkalų ritės, 1 dėžutė 30 smilkalų lazdelių, plius putų ir kartoninė pakuotė!

3、Jums Atsipalaiduoti: elegantiškas aromatas atneša jums taikius protą, leidžia jums jaustis atsipalaidavęs ir patogus, idealus namų puošybai.Prašome neturi kvapo degimo kūgį iš arti.Priešingai, kaip kūgio nudegimų, aromatas pamažu išplito į visą aplinką, todėl aromatas užpildyti visą kambarį.

4、Daugkartinio Naudojimo Būdas: krioklys smilkalų degiklis gali būti naudojamas su smilkalai kūginiai ir smilkalų lazdelės, ir pagrindas gali būti naudojamas su visos smilkalų.Sukurti paslaptingą atmosferą, dūmų srautai, kaip krioklys, todėl jis gali būti vadinamas krioklys smilkalų degiklis.

5、Naudoti Kartų: Gali būti vieta kambarį, sukurti patogią atmosferą lankytojams.Taip pat galima įdėti biuruose, joga, gyvenamieji kambariai, miegamieji, viešbučiai, šventyklos, kavinės, sauna, SPA centras, meditacija, rašymo ir pan.

Savybės:

1. Rankų darbo ir lengva valyti: krioklys smilkalų turėtojai yra visi rankų darbo.Lengva valyti po naudojimo.Skalauti pagrindinėje smilkalų degiklis su verdančiu vandeniu, dėmės ant smilkalų degiklis bus pašalintas.

2. Krioklys dūmų: Po smilkalai kūginiai dega 1-2 minutes, dūmai lėtai teka nuo skylė degiklio, sukurti paslaptingą, atsipalaiduoti ir malonus atmosfera jūsų.

3. Laikyti skylę švarus: Prieš apšvietimo smilkalai kūginiai, įsitikinkite, kad skylė viršuje smilkalų degiklis yra švarus.Tuo pačiu metu, įsitikinkite, kad skylė apačioje smilkalų kūgis yra suderinti su skyle viršuje smilkalų degiklis.

Specifikacija:

Medžiaga: rankų darbo keramika

Smilkalų degiklis dydis: apie 10.5*10.5*20.5 cm/4.13*4.13*8.07 į

Bazės dydis: apie 13*13*5cm/5.12*5.12*1.97 į

Svoris: apie 1300g

Pakavimo Sąrašas:

Smilkalų Degiklis*1

Base*1

Moliuskui Smilkalų*120

Smilkalai*20

Smilkalų Lazdelės*30

Neslystantis Kilimėlis*1

Pastaba:

Atkreipkite dėmesį, kad tik refliukso smilkalai kūginiai, gali gaminti refliukso poveikį.Nenaudokite jo nuolat, nes aukšta temperatūra skylę po naudojimo turės įtakos grįžti poveikį išmetamųjų dujų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai