LMDZ Odos Ponis - Stalo Darbalaukio Ponis Arklių Gnybtas su Didelės akys Siuvimo Adatos ir Nagų Failus į "PASIDARYK pats" Oda Vertus Susiuvimo

LMDZ Odos Ponis - Stalo Darbalaukio Ponis Arklių Gnybtas su Didelės akys Siuvimo Adatos ir Nagų Failus į "PASIDARYK pats" Oda Vertus Susiuvimo

s33145

Nauja

Yra sandėlyje

€50.73 €35.51
Vnt.

Žymos: varpos krepšiai, varpos lenkimo, pleistras 6 17, xtrime jbl, h7 led e90, vožtuvas vp30, potencija 42, jackstands, vožtuvas tg1d.

Ypatybė:

1.Absoliučiai profesionalus odos amato įrankiai, taip pat tinka pradedantiesiems. 2.Jūs galite DIY savo mėgstamą odos stiliaus. 3.Pilnas komplektas oda amatų įrankiai gali patenkinti dauguma jūsų reikalavimus.

Specifikacija:

Spalva/Dydis:Kaip parodyta paveikslėlyje Privalumas:įvairių tipų pasirinkti,Patikima medžiagos

Pakuotės Turinys:

1*Žirklės 1*Antpirštis 5*Nagų dildeles 1*Instrukcija 1*Odos ponis 1*Saugojimo butelių 2*Odos piršto lovelė 9*Lenktos adatos(2inch, 2.5 colių, 3inch) 9*Didelio akių bukas adatas(1.97 colių, 2.36 colio, 2.76 colių) 9*Didelio akių odos siuvimo adatos(1.97 colių, 2.36 colio, 2.76 colių)

Pastaba:

1.Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū! 3.Saugos Įspėjimas: Kadangi produktas yra toks aštrus, kad negaliu būti naudojamas kaip žaislų.Laikykite jį atokiau nuo vaikų, ir vaikams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai