Laisvo oro laivas, durų,reklamos dideli pripučiami NSO, skraidančios lėkštės balionas dangų helio balioną už renginį apdaila

Laisvo oro laivas, durų,reklamos dideli pripučiami NSO, skraidančios lėkštės balionas dangų helio balioną už renginį apdaila

s28057

Nauja

Yra sandėlyje

€360.29
Vnt.

Žymos: batutas parkas įranga, baseinas brezentu, capsul automobilį, inflat, oro šokėja, planetariumas, vandens kamuolys, oro pūstuvas šokėja, kamuolys žmogaus, žaidimas parkas.

laisvo oro laivas, durų,reklamos dideli pripučiami NSO, skraidančios lėkštės balionas dangų helio balioną už renginį apdailos Dydis: /2m/3m Spalva: sidabrinė Logo spausdinimas: yra(NE INCLUE) Reikmenys: virvės, remonto rinkiniai kaina neįtraukė logotipo spausdinimo, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia logotipo.Naudojimo Helio balionas yra savotiškas oro kintama, išpūsti helio --inertinių dujų, kurios yra gana saugi, bus ne sprogti, nedegus.Daugiausia naudojami reklamos, parduotuvė atidaryta, jubiliejus, vestuves, tarptautinės parodos, mugės.DUK 1. Ji nebus nuotėkio jei kaklaraištis virvę?

Nėra.Ten bus nuotėkis, bet greitis nutekėjimas yra labai lėtas, kaip ilgai, kaip mazgas stora, apskritai gali išlikti keletą dienų.

2. Kiek tai užtruks, turėti helio?Kaip dažnai reikia oro?

Kuo didesnis balionas yra, kuo ilgiau kamuolį laikyti dujų.Take 2 metrai, kaip, pavyzdžiui, esant įprastoms aplinkybėms, ji gali laikyti dujų daugiau nei 5 dienas.Dujų bus mažiau ir mažiau, tačiau ji negali kristi žemyn sudedenly.Bet ji ketina kristi žemyn, papildyti helis yra gerai.

3. Kiek dujų turėtų I išpūsti?

4 nr3 /3 * 0.1786 g/L

4. Gali būti sumaišyti su šiek tiek oro helio išsaugoti kaina?

Taip, bet oro kiekis yra mažesnis nei 20%

5. Išskyrus tuos atvejus, helio, aš galiu naudoti kitų dujų?

Vandenilis gali būti naudojamas taip pat, bet dėl to, kad deginant vandenilį esant normaliai temperatūrai ir slėgiui, rizikos veiksnys yra didelės.Cheminio pobūdžio helio nėra aktyvi, ji priklauso ne degiųjų dujų.

Pastaba: kaina kamuolys nėra pripučiami siurblys.Prekės Informacija Nuotraukos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai