Pripučiamos Lazdos Sienos Lipni Sienos,Pripučiami Magija Peršokti Prie Sienos Pilis Pardavimui

Pripučiamos Lazdos Sienos Lipni Sienos,Pripučiami Magija Peršokti Prie Sienos Pilis Pardavimui

s70204

Nauja

Yra sandėlyje

€720.57
Vnt.

Žymos: "lego" pilies vandens, pripučiami šokinėja pilių suaugusieji, pripučiami šokinėja pilių lauko, suaugusiųjų pilis oro, dideli pripučiami šokinėja pilis, oro šokinėja pilis, pripučiami šokinėja pilių pigiai, pripučiami vandens šokinėja pilys, oro pilis didelis, kaws oro atveju.

Pripučiamos Lazdos Sienos Lipni Sienos,Pripučiami Magija Peršokti Prie Sienos Pilis Pardavimui

Spalvos Kaip jūsų užklausą Medžiagos 0.55 mmPVC PREK.KOD 1 vnt Garantija 3-5years Standartinė Medžiaga su SGS, EN14960, orpūtės su CE/UL standartą Naudojimo Reklamos, pardavimų skatinimo funkciją, šventės ceremonija, nuoma, verslo, pramogų parkas, bėgimo varžybos ar kiti Pristatymo laikas 7-15 dienų po gauto apmokėjimo Aksesuaras Remonto komplektas, orapūtės, vandens klijai.Pakavimo supakuoti Pripučiami PVC krepšys, dėžutė už ventiliatoriaus Siuntos, express arba jūra ir oru Logotipo spausdinimo Priimtina OEM Priimtina Technologija, Visos jų siūlės yra dvigubos siūlės ir sutvirtinimo juostelės prisiūta ant visų čiužinių siūlės

Pripučiamos Lazdos Sienos Lipni Sienos vaizdas:

1. 18 metų pripučiami gamybos ir eksporto patirtį, mūsų gamykloje KK pripučiami rasti 2000, 3000 kvadratinių metrų, su 30 darbuotojų ir 10 pardavimo asmuo.

2. Mūsų pagrindinis produktas yra vandens ir sausumos pramogų parkas,, mes buvome NE.1 fabrikas, kuris suprojektuotas ir pastatytas pirmasis vandens parke Kinijoje---Honghaiwang vandens parkas.

3. Kokybės garantija: mes praeiti TUV sertifikatas vandens žaislai ir CE visoms prekėms.

4. Medžiaga garantija: mes naudojame 0.6-0,9 mm PVC vandens objektų ir sandariai elementus; 0.45-0.55 mm PVC sausumos pramogų objektų.

5. R & D komanda: 5 asmuo, 2018 m. mes sukurta 14 naujų pripučiami kintama bazė, 2019 mūsų naujas produktas yra protingas chip kontrolės pripučiami banglenčių mašina ir smart chip kontrolės pripučiami Slidinėjimo mašina, klientai gali kontroliuoti šių dviejų mašina telefonas, tik reikia, kad mūsų programinė įranga atsisiųsti Programėlę savo telefone.Mes, kad programa, mūsų techninės kiosko, mes tik vienos gamyklos, kurie gali gaminti šios naujos rūšies produktus.Sveiki atvykę į mūsų agentūrą.

Mūsų privalumai:

1. 100% gamintojų ir gamyklas parduoti tiesiogiai.

2. Įvairių stilių, naujausios konstrukcijos konkurencingos kainos ir aukštos kainos santykis.

3. Pasaulinė produktų pardavimo.

4. Gaminiai turi CE, UL, EN71, SGS, B1, PASIEKTI, ROHS sertifikavimo.

KK Oro sertifikatas: Geras aptarnavimas: pateikti geriausi pirkimo patirtimi, klientams, galime sekti produktų tendencijas, bet laiko ir kreipkitės į mūsų pardavėjų.Mūsų bendrovės garantinio aptarnavimo personalas padės išspręsti sudėtingas problemas jums laiku, gavusi informaciją apie klientą, nedelsiant suteikti klientams gydymo nuomonę ar techninės rekomendacijos; - jei tvarkomos iš karto, jie susisieks su klientų kaip per 24 valandas pateikti gydymo nuomones, atsižvelgiant į faktinę situaciją.Taip pat tikimės, kad galės ilgalaikio bendradarbiavimo su įvairių klientų verslui.Mes turime 18 metų senosios gamyklos patirtis, labiausiai skaidrios kainos, labiausiai mąstantis dizaineriai, labiausiai patyrusių darbuotojų, gražiausių pardavėjų, geriausios kokybės paslaugas.Prašome pasirinkti mūsų Kai Ka!

10 proc. nuolaida naują tvarką, 15 proc. nuolaida pertvarkyti.

Gauti tyrimo metu:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai