Pluošto lazerinio ženklinimo mašinos, Metalo pluošto lazerinis žymeklis aukso ir sidabro papuošalų, elektronikos komponentai, metalo graviravimas

Pluošto lazerinio ženklinimo mašinos, Metalo pluošto lazerinis žymeklis aukso ir sidabro papuošalų, elektronikos komponentai, metalo graviravimas

s23317

Nauja

Yra sandėlyje

€2 967.07
Vnt.

Žymos: astrofotografia teleskopas, engrav įranga, mašina metalo malūnas, Lazeriniai šaltinis, audi sq8, cam namuose, cnc metalo įranga, kamera openmv, arlo usb, CNC.

Pluošto lazerinio ženklinimo mašinos, Metalo pluošto lazerinio ženklinimo mašinos, aukso ir sidabro juvelyriniai dirbiniai elektroninių komponentų metalo graviravimas Produkto Aprašymas

Lazerinio ženklinimo mašinos sumuštas su lazerio spindulio pagalba įvairių rūšių medžiagos paviršiaus nuolatinis ženklas.Žaisti poveikis ženklas yra per medžiaga paviršiaus garavimo rodyti giliai medžiagos.taip gražiai išraižytas modelius.logotipai ir tekstas.Savybės

1. Ji priima integruotos visumos struktūrą ir yra įrengta automatinio fokusavimo sistema, ir bendradarbiavimo procesą, yra patogus.

2. Naudoti originalus, importuotų izoliatorius apsaugoti pluošto lazeris langą padidinti stabilumą ir lazerio tarnavimo laiką.

3, be jokios priežiūros, ilgas tarnavimo laikas, mažas dydis, tinka atšiaurioje aplinkoje dirbti.

4, perdirbimo greitis yra 2-3 kartus tradicinių ženklinimo mašinos.

5, elektro-optinių konversijos efektyvumas yra didelis, visa mašina sunaudoja mažiau nei 500W, yra lempos pumpuojamas kietojo lazerinio ženklinimo mašinos 1/10, labai taupyti energijos sąnaudas.

6. Šviesos kokybė yra daug geriau, nei tradicinių kietojo lazerinio ženklinimo mašinos.Tai yra išėjimo iš pagrindinių režimas (TEM00) ir orientuota vietoje skersmuo yra mažesnis nei 20um.Skirtumas kampas yra 1/4 puslaidininkių siurblys lazeriu.Ypač tinka puikiai ir tiksliai ženklu.

7, žymėjimo programinė įranga, galinga, suderinama Coreldraw, AutoCAD, Photoshop ir kitos programinės įrangos failus; paramos PLT, PCX, DXF, BMP ir kt., gali tiesiogiai naudoti SHX, TTF šriftų; paramos automatinis kodavimas, spausdinti, serijos numeris, serijos numeris, data, brūkšniniu kodu, QR kodas, auto praleisti numeris ir pan.

8, gali būti grafinis simbolis ir tekstas ir kiti savavališkai informacija ženklas, su tekinto modelis bauda išvaizda, niekada dėvėti savybes.

Techniniai Parametrai

galia

20W 30w 50w

wanelength

1064nm

Lazerio pasikartojimo dažnis

Kaip 100KHz

Standartinis graviravimas diapazonas

110mm x 110mm

Neprivaloma graviravimas diapazonas

70mm x 70mm ;175mm x 175mm ;300 mm×300 mm

Pluošto kokybės

Gylis graviravimas

≤1,5 mm

Drožyba greitis

Kaip 7000mm/s

Minimalus linijos plotis

0.01 mm

Minimalus simbolių

0,15 mm

Pakartojamumas

±0.001 mm

vartojimo visos mašinos

Kaip 800W

elektros energijos paklausa

AC220V±10%/50 hz

Valdymo sąsaja

USB, arba PCI

Mėginys

Pakavimas

Mūsų Bendrovė

Mūsų Bendrovė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai