230W Trijų ašių CNC Gravieris Frezavimo, Gręžimo, Pjovimo Staklės, CNC 3040 T-DJ

230W Trijų ašių CNC Gravieris Frezavimo, Gręžimo, Pjovimo Staklės, CNC 3040 T-DJ

s44662

Nauja

Yra sandėlyje

€782.90
Vnt.

Žymos: nc frezavimo staklės, sr2ez, squier, cnc router, cnc įranga, tumi, cnc malūno įranga, ilgai cnc frezavimo staklės, cnc router įranga, cnc metalo frezavimo mašina.

230W Trijų ašių CNC Gravieris Frezavimo, Gręžimo, Pjovimo Staklės, CNC 3040 T-DJ

Protingesni Prekybos, Geresnio Gyvenimo!Pranešimas: 1.Mes neturime turėti jokių mokesčių ,V. A. T pareigas ar atokioje vietovėje mokestis. 2.Padėti pirkėjui sumažinti importo muitus ir laivą iš greitai,prašome pranešti mums savo konkrečius prašymus, įskaitant, kiek deklaruota vertė norite mums, įdėti į komercinę sąskaitą faktūrą, kai jūs orderio.Mes negalime laivo, kol gauti šį atsakymą.

230W CNC Gravieris Frezavimo, Gręžimo, Pjovimo Staklės, CNC 3040 T-DJ

CNC3040 yra suitble Pramonės,Technologijų, mokslinių Tyrimų,Reklamos, Dizaino,Meno Kūrimo,Dėstytojų,Studentų Projektų ir Laisvalaikio Tikslais.

CNC3040 yra darbastalio CNC staklės ir designd perdirbimo Pramonės ar Hobis Prototipas, Statybos Modelis Priėmimo,PCB,Adverstising Ženklai,Iliustracijos,Amatų,Orlaivių Modelių,RC Modelio dalys ir kt.Taip,jūs galite padaryti, graviravimas darbą biure ar namuose.

Išskirtinį 3040 yra miniatiūrinė versija mobiliojo longmen struktūra drožyba mašina,įdėti į jūsų kompiuterį yra kaip išleidimą spausdintuvą ar skenerį, kad koordinavimą,ir gali visiškai kaip kompiuterių periferiniai įrenginiai, įrankiai,bet kur,bet kada jums padėti jums sukurti ketinimų greitai realus atrodo.Nemetalas medžiagų frezavimui,taip pat gali būti naudojamas drožyba paprasta PCB/CNC.

Be to,ji gali būti atnaujintas, kad būti įdiegta sukimosi ašis.

Tai 3040 engraer yra patogi darbalaukio graviravimas mašina tiems, kurie nedaug vietos ir /arba ribotą biudžetą.Kompiuterizuotas CNC Graviravimas ir Pjovimo Staklės tinka įvairių medžiagų, tokių kaip MEDIENA, PMMA ar kitų plastiko,MDF plokštė,gimtoji medienos,PVC,Akrilas, mediena,kompozitinės valdybos fanera,Ji gali būti plačiai naudojami apdoroti arba padaryti adverstising ženklai,PCB,iškabos,ženklus,plombas,įdegio plokštės,aliuminio lydinio,acryplates,ABS dervos, dvigubo spalvų plokštės,PVC putų lenta,įdubimas plokštės,ženklai,statybos modelių,prietaisų skydai,mediniai produktai,ir tt.

Jei jūs norite įsitikinti, kad šis graverio bus graviruoti ant tam tikros prekės arba iškirpti tam tikrą elementą, kviečiame siųsti man pavyzdį, kad prekės ir aš išbandyti jį už jus.

Specifikacija:

X,Y,Z Darbinis Plotas: 390 x 280×55mm

Maks.Šėrimo aukštis: ≤70mm

Išorės matmenys: 615 x 485 x 390mm

Stalo dydis: 525 x 320mm

Tekinimo staklių struktūra: 6061/6063 Aliuminio lydinio

Žingsninis variklis: dviejų fazių 57/1.8 A

Diskasukis: 1204 Dvigubo sriegio Trapecijos formos Varžtas

Stumdomas bloko:: Chromeplate veleno

Maksimalus greitis: 4000mm./min.

Graviravimas greitis: 300-3000mm/min

Pakartokite pozicionavimo Tikslumas: 0,05 mm

Ašinis variklis: 230W DC ašinis variklis

Veleno greitis: 11000RPM/MIN

Pjovimo įrankių laikiklis: ER11/3.175 mm

Sąsaja:Parallel port

Programinės Įrangos Suderinamumo:Mach3/Emc2,(Type3,Wentai, ArtCAM)

Komandos kodas: G code/.nc/.ncc/.tab/.txt

Staklių svoris: 28kg(įskaitant pakuotę)

Ypatybė:

1 metai mašinos dalis Nemokama garantija

Paprastas eksploatavimas ir įrengimas

Daugiau pastovus ir stiprus įrengtas rėmo medžiaga aliuminio lydinys

Gali būti valdomas kompiuteriu

Mach 3 programinė įranga yra paprasta ir intellgent

Galite kontroliuoti graviravimas tiksliau

Avarinio stabdymo mygtuką, sustiprintas saugumas

Didelių 3D graviravimas, minkštos medienos,MDF plokštė,gimtoji medienos,PVC,Akrilas, mes rekomenduojame naudoti vieną ar dvi spiralės fleita kamuolys bitai.

Gali graviravimas daug daugiau materails iki spiralės fleita bitai,pavyzdžiui, metalo,plieno,MDF plokštė,medžio masyvo,composite valdybos fanera,akmens.

Ašinis variklis rankenėlę yra naudinga mažoms padėties reguliavimas ,su pastovios ir stiprios paramos struktūra.

Padėklais sumažinti taršos varžtus ir velenai.

Sustiprinta ir sutirštės kėbule padaryti transportavimo visiškai būtų saugiau ir ilgesnį tarnavimo laiką.

"Chrome" velenai nėra lengvai deformuojasi,tinka ilgai naudoti.

Lanksti mova gali būti naudojamas didelio sukimo momento perdavimui.

Aukšto Tikslumo Žingsninis variklis daro graviravimas tiksliau .

Pls susisiekti su mumis lietuvių Vartotojo mannual e-kopiją).

1.Montavimas ir rasti CNC staklės, dėl pastovaus stalas pat.

2.Įsitikinkite, kad jūsų kompiuteryje yra borto lygiagrečiai uosto išėjimo.

3.Įdiegti CNC valdymo programinę įrangą ir Ratai tokie kaip MACH 3 arba EMC2 kompiuteryje.

4.Pajungiant valdymo dėžutė su CNC staklės ir jūsų kompiuteris.

5.Fllowing mūsų rankinis arba gaires, siekiant nustatyti uo programinės įrangos.

6.Jūs galite mėgautis jūsų svajonę, naudodami mūsų CNC staklės dabar.

Pakuotės viduje:

3 x Ašies varikliai

1 x Įrankių dėžė ir įrankiai

1× Maitinimo laidas(mes taip pat vertybinių popierių 110V-220V galia versiją ir JAV.Jungtinė karalystė.ES.AU.žvakės šalį visame pasaulyje.)

1× Lygiagrečiai kabelis

1 x Valdymo dėžutė

1× Graviravimas mašina

Apmokėjimas : 1. Kai kurios nuotraukos nuorodą, tiesiog yra nuoroda TIK,konkrečių prašome natūra dominuoti arba kreipkitės į mus dėl išsamesnės informacijos. 2. Saulesvilos.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito Kortelė/WebMoney,prašome sumokėti artimiausiu metu po to, kai jums padaryti užsakymą.Pristatymas : 1. Mes laivas Alixpress spręsti TIK.Įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. 2. We will ship užsakymą per apdorojimo laiką,pls būti kantrūs po jums padaryti užsakymą. 3. Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. 4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. 5.Kai patenkinti pašto siuntinių neišspręstų problemų,mes pakeisti ir pasirinkti tinkamą laivybos būdas, atsižvelgiant į realias sąlygas,apdrausti jūs galite gauti jūsų prekių greičiau.Mes siūlome jums pasirinkti, Fedex, DHL, EMS Honkongas ar Singapūras pranešimą, kai jums padaryti užsakymą.Grįžti : 1. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, mes mielai atlieka valiutos keitimo ar grąžinimo. 2. Bet keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę,mažmeninė dėžutė ir visi priedai.Pirkėjai yra atsakingas už grįžta laivybos kaina. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą, mes siūlome jums teisę grįžti adresą.Atsiliepimų : 1. Jūsų komentaras yra labai svarbi mūsų verslo.Skirkite 1 min palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingą 5 žvaigždučių ! 2. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti bet kokiu būdu, susisiekite su mumis laiką.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<