Kūrybos Geležies Servetėlių Laikiklį Su Saulėgrąžų Dizainas Patvarus Klasikinis Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Stendas

Kūrybos Geležies Servetėlių Laikiklį Su Saulėgrąžų Dizainas Patvarus Klasikinis Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Stendas

s21641

Nauja

Yra sandėlyje

€12.48 €7.36
Vnt.

Žymos: kasetės stovas, siuvinėjimo saulėgrąžų, dujų stendas, dujų trikojo, servetėlių laikiklis metalo geležies, vamzdžių laikiklis geležies, metalo servetėlė, puošnios servetėlių laikiklis, ballon turėtojas geležies, appliqu.

Kulka Taškų:

1、Servetėlių Laikiklis: servetėle turėtojas klasikinis saulėgrąžų dizainas.

2、Virtuvės Puošmena: Labai tinka dekoravimo virtuvės countertops ar valgomojo kambario stalviršiai, virtuvės skaitikliai, iškylose naudojamiems stalams ir biurai.

3、Klasikinis Paviršiaus Apdorojimas: klasikinis paviršiaus apdorojimo eina gerai su bet kokiu namo apdaila, ir jos sunkiųjų plieno struktūra tinka vidaus ir lauko darbams.

4、Išsamios Dydis: Ji yra apie 14*6*12cm/5.51*2.36*4.72 tam, kuris gali turėti pakankamai standartinio dydžio servetėlės.Tiems, kurie valdo sodybos/šalių virtuvė, stalo atrodo išties labai didelis.

5、puiki Dovana: Labai tinka vestuvėms, housewarming, gimtadienio dovanos, motinos diena dovanos, vestuvių dovanos; taip pat geros dovanos mamos, draugų, kolegų ar beveik kiekvienas per metus.Unikalus troba apdaila bus įspūdį savo draugams ir šeimos nariams.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: geležis

Stilius: kaime

Dydis: apie 14*6*12cm/5.51*2.36*4.72 į

Pakavimo Sąrašas:

1PCS*Servetėlių Laikiklis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai