Unisex Naujų Kūrybinių Kelionių Kovos Vagystės Piniginės Diržas Su Slepiasi Vandeniui Diržo Pinigų Atlicināt Skyriaus Klijų Paslaptis Diržai Q4K0

Unisex Naujų Kūrybinių Kelionių Kovos Vagystės Piniginės Diržas Su Slepiasi Vandeniui Diržo Pinigų Atlicināt Skyriaus Klijų Paslaptis Diržai Q4K0

s194493

Nauja

Yra sandėlyje

€2.23
Vnt.

Žymos: plokštumos 120cm diržas, paslėptas atlicināt, paslaptis compart, moterų diržas, slėpti pinigus, Diržas, paslaptis kelionės piniginės, paslaptis atlicināt lauke paslėpta kamera saugus, lauke saugus, odinis diržas pinigų.

Aprašymas:

Dydis: 120CM * 3,5 cm

Medžiaga: poliesteris + plastikas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Savybės: Paslėptas kišenės

Ypatybė:

-Modernus poreikius: ultra-lengvas, patogus, aukštos kokybės pinigus diržo dizainas, plonas ir stilingas dizainas ir RFID apsaugos funkcija, tai yra beveik nematomas vagys.Vienas dydis tinka visiems, o diržas yra pilnai reguliuojamas.

-Ultimate apsaugos: Kelių sluoksnių pamušalas su naujausia RDA blokavimo technologija galėtų apsisaugoti nuo tapatybės vagystės, nereikalingas nuskaitymas ir aukštųjų technologijų pickpockets.Užtikrinti, kad jūsų pasas, asmens TAPATYBĖS kortelė ir kredito kortelės informaciją visada yra saugus, slapta ir konfidenciali.Dabar, naudoti papildomas RDA blokavimo mova su dviguba apsauga jūsų papildomų piniginės ar piniginės.

-Aukštos kokybės: itin patvarus kelioninis krepšys, pagamintas tik iš aukštos kokybės medžiagų.Atsparus vandeniui, lankstus, 210D plyšimui atsparus nailonas, aukštos kokybės užtrauktukas, papildomai sutvirtintos siūlės ir FeelSoft odos draugiškas ir drėgmę sugeriančių atgal tinklai gali užkirsti kelią nemalonus šilumos, ir drėgmės.

-Optimizuotas talpa: Skirtingai nuo kitų užtrauktukas dirželiai, kad reikia nusimesti banknotų kelis kartus, tai yra lengva naudotis ir saugoti.Dirželis yra erdvus kartus banknotus į visumą ir įdėkite juos į paslėptą piniginę.Greitai laikyti ir lengvai pašalinti banknotus iš savo piniginės.

Pakuotė

1×Paslėptas diržas

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai