EAS-Oro Valytuvas Kabinti ant Kaklo USB Išgrynintas Oras Ne Radiacija Išjungti ir Suaugusiems, ir Vaikams

EAS-Oro Valytuvas Kabinti ant Kaklo USB Išgrynintas Oras Ne Radiacija Išjungti ir Suaugusiems, ir Vaikams

s192102

Nauja

Yra sandėlyje

€14.85 €12.03
Vnt.

Žymos: valdybos akiratyje 70 w, bžūp shuichi saihairz, ankh žiedas reguliuojamas, ryškiai geltonos flover, valdybos garsiakalbiai jbl c, krepšys divisoria makiažas, 125cc cdi kolonėlė, partijos mini vibratoriai, aso7b41 baterija acer.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } EAS-Oro Valytuvas Kabinti ant Kaklo USB Išgrynintas Oras Ne Radiacija Išjungti Vaikams ir Suaugusiems 1. Veiksmingasvalymas: Tai joninių oro valytuvas išleidžia daugiau kaip šeši milijonai neigiamą oro gryninamas jonams pašalinti teršalus iš jūsų asmeninė erdvė.Moksliškai įrodyta, ji gali veiksmingai valyti purvinas oro iš patalpų oro ir kenksmingų medžiagų (pvz., žiedadulkių, dulkių)

2. Privalumai: Neigiamus jonus, kurie veikia kriokliai, miškai, jūrų pakrantes didelės koncentracijos, turi daug teigiamą poveikį žmonėms, kad fiziniai ir psichikos sveikatai.Kvėpavimo neigiami jonai turi raminantį poveikį ir sumažinti įtampą, suteiks jums gerą nuotaiką.

3. Nešiojamų ir tvirtos: Šis mini oro valytuvas yra paprastas ir kompaktiškas.Jį galima pakabinti aplink kaklą, pakabinti automobilyje, labai elegantiškas, ir gali būti naudojama siekiant sukurti švarią ir gero oro zoną kelionės, viešose vietose ar kitose vietose, su prasta oro kokybė.Leiskite gryname ore visada tave lydi.

4. Jokio triukšmo ir lengva naudoti: garsas yra labai tylus, eksploatavimo metu ir NEBUS sutrikdyti jus, kai darbo ar poilsio.Operacija yra labai paprasta, jums tereikia paspausti mygtuką dvi sekundes mėgautis grynu oru.

5. Šis oro valymo karoliai yra praktiški ir lengvas, pasikabinkite ant kaklo pakabinti automobilyje.Nesvarbu, ar esate kelionės lėktuvu, traukiniu, autobusu ar sporto salėje, perkrautas keltuvai, ar biure, galite nešioti ir mėgautis saugus, švarus oras.Puiki dovana vaikams, nėščioms, alergijos

Spalva: Vyko spalva nepriimkite sąrašą

Medžiaga: PC + plienas

Naudojimo įtampa: DC5V

Galia: 0.1 W

Neigiamų jonų koncentracija: 6 mln vnt / cm3

Produkto svoris: 30g

Gaminio dydis: 60*55*20mm

Ilgis naudojimą: Daugiau nei 20 valandų

Maitinimas:USB

Instrukcijos:

1. Paspauskite ir palaikykite įjungimo mygtuką 2 sekundes, maitinimo lemputė raudona, ir produktas patenka į darbo būseną.

2. Paspauskite ir palaikykite įjungimo mygtuką 2 sekundes, maitinimo indikatorius užgęsta, ir produktas patenka į išjungimo būsenos.

3. Kai mokesčių produktas, maitinimo ir kitos raudonos šviesos blykste.Kai produktas yra visiškai įkrautas 1-2 valandas, maitinimo lemputė visada bus raudona.

Pakuotės Turinys:

1* kaklo Kabo oro valytuvas

1* USB įkrovimo kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai