Custom Šeniliniai Lopai Drabužių "PASIDARYK pats" Geležies Pleistrai Drabužių Priedai, Brand Patch Pleistrai Pavadinimas

Custom Šeniliniai Lopai Drabužių "PASIDARYK pats" Geležies Pleistrai Drabužių Priedai, Brand Patch Pleistrai Pavadinimas

s13903

Nauja

Yra sandėlyje

€1.70
Vnt.

Žymos: korėjos mokyklos vienodos, vienodas, vienodą darbą, japonijos mokyklinę uniformą, sailor vienodas, vyrai vienodi, cosplay mokykla, jk vienodas, mokyklos vienodos, mergaitės mokyklinę uniformą.

Pastaba: Šis Paprotys Pleistras nuorodą kainas yra, bet ne projektavimo ar bet kokį kiekį.Taigi, kiekvieną Užsakymą Dizaino pleistrą reikia citata prieš užsakymą.Pls tiesiog atsiųskite mums savo projektą, pasakykite mums dydį ir kiekį, tada mes bus suteikti jums greitai citata greičiau.

Apie Lopai Siuvinėjimai

Žaliavos-Daugiau kaip 100 rūšių audiniai yra.

W e pasiūlyti platų produktų ir pasiimti medžiagų, pavyzdžiui, atspindinčios medžiagos, korp, damask, anti-medvilnės ar anti-static remiasi produkto konsistencija ir spalva.Taip pat yra daugybė konservų, juoda, balta ir spalvinga nailono žvejybos laido, vilnos pulko ir fluorescencijos siūlai, įskaitant pagalbinių medžiagų, pavyzdžiui, airletters, apdailos ir pleistras raišteliais.

O ur pagrindiniai produktai įtraukti Užsakymą išsiuvinėti pleistrai(skautai pleistrai, karinės pleistrai, motociklas patches/punker pleistrai, airsoft, pleistrai, priešgaisrinės apsaugos departamento pleistrai ir kt), Šeniliniai pleistrai, PVC lopai, China pleistrai/Blizgučiai pleistras , Austinė etiketė, tauriųjų metalų pleistrai, Spausdinami dėmės, Odos pleistrai, Lipdukai ir Cirkonio pleistrai.Mes galime padaryti, geležies pagrindo, Velcro pagrindo, Pin pagrindo ir pan.

Apie Mus

Mallpatches teikti jums su aukštos kokybės produktų ir paslaugų kokybę.Šiuolaikinėmis technologijomis ir įranga, skirta projekto valdymo grupė, nuo produkto dizaino, pleistrai priėmimo į vaistą , kiekvieną aspektą ir procesai yra griežtai kontroliuojami.

Jūsų 5 žvaigždučių Teigiamą mums yra labai svarbus.Taigi pls padėti ir suteikti mums 5 žvaigždžių Teigiamų atsiliepimų, jei mūsų ir Paslaugų Kokybė yra gera.Jei yra kokių nors problemų, apie mūsų produktus, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimą, mes stengiamės ir didžiausia galimybė išspręsti problemą už jus.Kai mes gavome jūsų masažas, mes pasistengsime atsakyti jūsų labai greitai.

DUK

Q1, Gali mano spalvų būti visiškai suderintos su dizaino norėčiau išsiųstus

Mes stengiamės, kad atitiktų jūsų vaizdo spalvas pagal siūlų ir audinio knyga.Rašykite mums savo esamą kelią ar logotipas ir mes tikrai padaryti jūsų dėmės spalvas rungtynės puikiai.

Q2, Kas yra Merrowed sienų ir reguliariai /cut sienos?

Merrowed sienos yra siūlomi pleistrai reguliarus formų, įskaitant apskritimą, stačiakampį, kvadratą, trikampį ir pan.o tai reiškia, kad pleistro kraštai bus apvyniotas per siūlėmis.Kita vertus, pjovimas lazeriu arba mirti supjaustyti leidžia sumažinti sienos (reguliariai sienos), kurie naudojami netaisyklingos formos.Priekinė dalis pleistras bus prisiūta sukurti sienų poveikį.

Q3, Kaip mano pleistras atrodo?

Gausite aukštos kokybės nuskaitytų atvaizdų jūsų mėginius prieš pateikiant užsakymą kartu su neribotą redagavimo prieš pradedant gamybos procesą.

Q4, Kaip laikytis pleistras?Atlikite šiuos 5 žingsnius: 1. Tiesiogiai vieta jūsų pleistrą ant audinio. 2. Siekiant apsaugoti pleistras nuo aukštos temperatūros, uždenkite plonu audiniu pleistras, prieš lyginimo. 3. Laikyti geležies patch apie 30-50 sekundžių temperatūra nuo 100 to130 Celsijaus. 4. Kietas pleistras po lyginimo. 5. Kartokite 3 ir 4 Veiksmus, jei ne klijai.

K5, skirtumas tarp klijų ir geležies: Klijai leidžia jums laikytis savo dėmė ant drabužių laikinai naudotis tikslais.Geležies yra greičiau ir patogiau įdiegti pataisas nei siuvimo dėmės ant.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai