Už REDMI 6 PASTABA PRO LCD Ekranas+Touch Ekranas Originalus Išbandyti LCD skaitmeninis keitiklis Stiklo plokštės Pakeitimas REDMI 6 PASTABA PRO

Už REDMI 6 PASTABA PRO LCD Ekranas+Touch Ekranas Originalus Išbandyti LCD skaitmeninis keitiklis Stiklo plokštės Pakeitimas REDMI 6 PASTABA PRO

s11833

Nauja

Yra sandėlyje

€27.12
Vnt.

Žymos: belaidis garsiakalbis dviračių, balta geltona gėlė žiedas, belaidžio s8 greitas įkroviklis, lenta 50 cm x 100 cm, ssd plextor m5 pro 256 gb, belaidis garsiakalbis medienos fm, belaidžio mažų nematomų, žiūrėti skaitmeninės fairy tail, belaidžio mažos ausinės.

Realus Produktas Nuotraukas!Nekilnojamojo aprašymas!

Daugiau nei 5 metų pramonės patirtį!

Aukščiausios Kokybės, išbandyti vieną prieš pristatymas!

[Natūra Pastaba:]

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes ją išspręsti, gerai jums.Prašome don\ \ 't open ginčų atsainiai , kitaip jums bus įrašytas kaip bloga kredito mus, Saulesvilos.lt, o taip pat Kinijos Pardavėjų Lygoje.Ir būti užblokuotas.

100% Originalus už REDMI 6 PASTABA PRO LCD Ekranas su Touch " skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimas + nemokamas įrankiai

1. 100% Naujas LCD Ekranas + lietimui Jutiklis Ekranas REDMI 6 PASTABA PRO.

2. Šis punktas yra, kad Asamblėjos Pakeisti savo pažeistas, sugadintas, krekingo, netinkami telefono Ekrane.

3. Kiekviename Ekrane buvo patikrinta ir išbandyta, gerai iki pristatymas.

Pakuotė:

1 * UŽ REDMI 6 PASTABA PRO LCD ekranas jutiklinis ekranas

1 * UŽ REDMI 6 PASTABA PRO grūdintas stiklas

1 * Įrankių Rinkinys, Kaip Dovaną

1 * Klijų

Kokios Pastaba:

1. Visi mobilieji telefonai remontas dalys mes parduodant yra tikrinamos ir prieš išsiųsti.

2. Tai nėra lengvas darbas tiems, kurie neturi techninių įgūdžių, siekiant įdiegti, prašome būti tikri, kad žinote, kaip įdiegti prieš jus, kad šis straipsnis.

3. Mes negali būti laikoma atsakinga už bet kokią žalą, į savo mobilųjį telefoną, kad jums gali sukelti metu keičiasi atsarginės dalys.

4. Prekė negali būti tas pats, kaip ir nuotraukos visą laiką, nes tai ne visada tos pačios gamybos partijos, ir kartais gamykla bus pagerinti gamybos būdas pakeisti.Todėl normalu, prašome nesijaudinkite, kad mažas skirtumas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai