Naujagimiui Kūdikių Reguliuojamas Diržas Komfortą Kuprinę Sagtį, Diržas Wrap Priekiniai Vežėjai

Naujagimiui Kūdikių Reguliuojamas Diržas Komfortą Kuprinę Sagtį, Diržas Wrap Priekiniai Vežėjai

s184052

Nauja

Yra sandėlyje

€7.18 €5.53
Vnt.

Žymos: baby sling wrap vaikams, baby sling žiemos wrap, nešiojamų baby sling wrap, dakine kuprinė diržas, nešiojama kuprinė diržas, betmenas kuprinė diržas, diržas mi kuprinė, diržas kuprinė vyras, moby baby sling wrap, ponios diržas kuprinė.

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Pagrindinė Spalva : KAIP Paveikslėlyje, Rodo Nauja Mada,Vaikų mada, diržas kuprinės

Dydis :15kg(Baby Maksimalus Svoris) Medžiaga :Medvilnė,Poliesteris Pakuotė : 1x Mados Baby Sling Kuprinė pastaba: yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.Funkcijos : 1. Unikalus dizainas leidžia kūdikiui labiau patinka daryti viduje, su reguliuojamu šalutinis angas. 2. Kūdikis susiduria su mama, ir vietos gali būti patikslintos. 3. Ergonomiškas peties diržas užtikrina subalansuotą svorio skyrius.Kūdikis sėdi tarp 4.3 mėnesių iki 36 mėnesių yra patogiau. 5. Pirmos klasės dizaino ir bauda kūrinys, kad jūsų kūdikis saugiau ir patogiau.

Papildomas platus ir storas V-tipo diržas per petį: V-tipo diržas per petį gali sumažinti naštą ant peties; Dydis koregavimo užtrauktukas: reguliuojamas diržas per petį gylis, kad atitiktų kūdikio fizinę naudoti; Sagtis: Sustiprinta vienu paspaudimu atgal sagtis lengvai operacija; Padas: apačios, dvigubas padas dizainas yra daugiau rūpintis kūdikio mažas užpakalis!Pralaidžios orui medžiagos: Orui medžiagos, naudojamos ant pilvo ir sėdmenų patogiai ir patogiai.Ji taip pat yra dirželis, kad žmonės negali pribaigti, realus dalykas yra daugiau prabangos ir turtinga, super populiarus kūdikių dirželis, protingas ir gražus mados, geriausias pasirinkimas mama.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai