Elegantiškas ponios Paprasta Prarasti Dryžuotas Trumpą Suknelę Mados V-kaklo Aukštos Juosmens Atsitiktinis ilgomis Rankovėmis Rudens Suknelės 2021 Moterų Suknelė

Elegantiškas ponios Paprasta Prarasti Dryžuotas Trumpą Suknelę Mados V-kaklo Aukštos Juosmens Atsitiktinis ilgomis Rankovėmis Rudens Suknelės 2021 Moterų Suknelė

s182881

Nauja

Yra sandėlyje

€13.69 €11.78
Vnt.

Žymos: guirlande led šviesos ciel, elite99 matinis gelis lenkijos, hoodie katė animacinių filmų spausdinti, groteles, priekines groteles bmw 120 igs, ausinės ausinių fi kz, žvejybos žiemą plaukti pelekus, gucci akiniai nuo saulės taškus, haris poteris namas kelnės, green coffe pupelių sveikas.

Savybės: Stilius: Suknelė

Modelis: Juostelės

Stilius: Bazinis modelis

Angliavandenilių forma: vieną gabalą

Apykaklės tipas: V-kaklo

Rankovės tipas: ilgos rankovės

Versija: tinka

Spalva: Pilka

Dydis: S, M, L, XL Įpakavimas: 1*suknelė

Aprašymas:

Medžiaga: Tai atsitiktinis suknelė yra pagaminta iš 95% poliesterio pluoštas, 5% spandex, 100% brand new ir aukštos kokybės, patogus ir kvėpuojantis!

Savybės: Dryžuotas megztinis, ilgomis rankovėmis, V-kaklo, aukštos juosmens, raišteliu dizainas, pabrėžiant savo stilių.

Proga: Ši suknelė tinka pavasario, rudens ir žiemos.Labai tinka į mokyklą, atostogos, apsipirkimas, kasdien dėvėti.Ji gali būti derinama su beretė žiemą, ir skrybėlę, pavasarį ar rudenį.Atrodo madingi!

Kasdien priežiūra: plauti Rankomis/bauda plauti nerekomenduojama.

Pakuotės turinys: 1 X suknelė

Pastaba:

1.1 colių = 2,54 cm

2. Prašome atkreipti dėmesį prieš perkant, prašome leisti rankinis matavimo paklaida 1-2

3. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali šiek tiek skirtis nuo tikrosios nuotraukos, ačiū

Savybės: Stilius: Suknelė Modelis: Juostele Stilius: Pagrindinio Stiliaus Derinys Forma: Vieną Gabalą, Apykaklės Tipas: V Lyderis Tipas: Ilgos Rankovės Versija: Tinka Spalva: Pilka Dydis: S, M, L, XL Įpakavimas: 1* Suknelė Aprašymas: Medžiaga : Tai atsitiktinis suknelė yra pagaminta iš 95% poliesterio pluoštas, 5% spandex, 100% brand new aukštos kokybės, patogus ir kvėpuojantis!Savybės: dryžuotas megztinis, ilgomis rankovėmis, V-kaklo, aukštos juosmens, raišteliu dizainas, pabrėžiant savo stilių .Proga: Ši suknelė tinka pavasario, rudens ir žiemos.Labai tinka į mokyklą, atostogos, apsipirkimas, kasdien dėvėti.Ji gali būti derinama su beretė žiemą, ir skrybėlę, pavasarį ar rudenį.Atrodo madingi!

Kasdien priežiūra: plauti Rankomis/bauda plauti nerekomenduojama.

Pakuotės turinys: 1 X suknelė Pastaba: 1.1 colių = 2,54 cm 2. Prašome atkreipti dėmesį prieš perkant, prašome leisti rankinis matavimo paklaida 1-2 3. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali šiek tiek skirtis nuo tikrosios nuotraukos, ačiū

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai