Vaikų Piešimo Stalas su Projektorius Švietimo Žaislai Dainavimo Funkcija Nuimamas Projekcija Tapybos Lentelė Vaikas: X

Vaikų Piešimo Stalas su Projektorius Švietimo Žaislai Dainavimo Funkcija Nuimamas Projekcija Tapybos Lentelė Vaikas: X

s14306

Nauja

Yra sandėlyje

€15.45 €8.96
Vnt.

Žymos: atveju "samsung" 10 pts, kamera modele usb c, knyga 100 žodžių knyga, atveju redmi 9 mmdems, vaizdo 8ch visa garso, apima 10 f 1 vaikas, bg 109 instrukcijos, aišku, lakų, stiklo, co2 masės srauto matuoklio.

Vaikų Piešimo Stalas su Projektorius Švietimo Žaislai Dainavimo Funkcija Nuimamas Projekcija Tapybos Lentelė Vaikas: X

Savybės:

1. Projekcijos & Copy -- Įjunkite projekcija jungiklis ant žaislo, įdėkite sukasi skaidrių ir reguliuoti valdytojas žemiau dėmesio.Pasirinkti šabloną, kurį norite, ir pradėti kopijuoti tai!

2. Dulkių Piešimo Lenta-Porceliano plokštelės paviršius gali būti naudojamas kelis kartus, ir ranka gali būti ištrinti su tik šiek tiek vandens.Rašymo ir piešimo yra aiškiai ir sklandžiai, draugiškas aplinkai ir saugus.

3. Akvarelė Rašikliai-Mes suteikti jums su akvarelė rašikliai, įvairių spalvų.Leiskite vaikams mėgautis tapybos ir kopijavimas.

4. Nuimamas -- kieto stalo kojos sutirštės.Nesijaudinkite apie vaikus krenta, kai lentelės yra ne firma, kai žaidžia, saugus ir stabilus.

5. Sklandžiai Kampų -- Išvengti atsitiktinių smūgių ir sužalojimų žaidimo metu.Bauda apipjaustymas neturi atplaišų ir negadina savo rankas.

6. Muzikos Funkcija-Tiesiog įjunkite jungiklį už žirafa s kaklo, įjunkite muzikos.Jūs galite klausytis, o piešimo.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Aprašymas:

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Baterijos: 3 x AA baterijos(yra komplekte)

Spalva/Stilius: Kaip parodyta paveikslėlyje

Rekomenduoti amžius: nuo 3 metų

Medžiaga: ABS plastikas, elektroninių komponentų

Naudojimas: vaikams, brėžinys

pasirinkimas 1: 6 x Skaidrę Nuimamas Projekcija Tapybos Lentelė

pasirinkimas 2: 1 x Vaikų Piešimo Stalas, 3 x Skaidrių, 3 x Baterijos

pasirinkimas 3: 1 x Vaikų Piešimo Stalas, 3 x Skaidrių, 3 x Baterijos, 1 x Įkroviklis

pasirinkimas 4: 1 x Vaikų Piešimo Stalas, 6 x Skaidrių, 3 x Baterijos

pasirinkimas 5: 1 x Vaikų Piešimo Stalas, 6 x Skaidrių, 3 x Baterijos, 1 x Įkroviklis

pasirinkimas 6: 1 x Vaikų Piešimo Stalas, 9 x Skaidrių, 3 x Baterijos

pasirinkimas 7: 1 x Vaikų Piešimo Stalas, 9 x Skaidrių, 3 x Baterijos, 1 x Įkroviklis

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Saulesvilos.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<